Stel til 1 krone når du køber flerstyrkeglas

Samlet pris for hele flerstyrkebrillen 2.001,-
GÅ TIL BRILLESIDEN

Stel til 1 krone når du køber flerstyrkeglas

Samlet pris for hele flerstyrkebrillen 2.001,-
GÅ TIL BRILLESIDEN


Vi giver dig noget at styrke dig på

Sommerferien er forbi, og hverdagen har så småt meldt sin ankomst. Det betyder dog ikke, at den skal være grå og kedelig. Vi fylder år, og det fejrer vi med et brag af en fest med gode priser på flotte designerbriller. Lige nu og frem til den 10. september giver vi dig alle stel til kun 1. kr., når du køber flerstyrkeglas. Det betyder, at du kan få et par splinternye flerstyrkebriller med bredt læsefelt til en samlet pris på kun 2001 kr. uanset styrke.

Alle vores briller er med tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Du får altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde det stel, der bedst passer til dig og din stil. Vil du have en endnu bedre synsoplevelse, kan du tilkøbe iFree, der er en digital udmåling af dine brilleglas. Mangler du inspiration, kan du tage et kig på vores lookbook, hvor alle vores nyeste kollektioner er samlet.

SYGEFORSIKRING
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du op til 30% af brillens pris i tilskud. Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark
Vores mest avancerede brilleglas slebet efter digital udmåling hedder iFree

SMART360 GØR DET NEMT AT BETALE

Hos Smarteyes er vi glade for nemme løsninger, så du kan dele prisen på dine nye briller op med Smart360. Du vælger selv om du vil betale over 10 eller 20 måneder, helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du ender med at betale samme pris for brillen, som ved kontant betaling.

TILBUDDET INDEHOLDER

Frit valg mellem alle stel til 1 kr. når du køber flerstyrkeglas til 2000 kr. - normal stelpris 1.450 kr. Prisen er uanset styrker. Alle glas er tynde, ufarvede antirefleksbehandlede hærdede kvalitetsglas med glidende overgang og bredt læsefelt. Synsprøve er ikke inkluderet i tilbuddet og koster 175 kr. Tilbuddet gælder fra den 31.07.2017 - 10.09.2017