Er det mere end et år siden din sidste synstest, eller oplever du problemer med synet? Så er det tid til at bestille en synsprøve. Book tid til din næste synsprøve online ved at vælge enten briller eller kontaktlinser

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Vores autoriserede optikere står altid klar til at foretage en grundig undersøgelse af dit syn, når du skal have briller eller linser. Efter undersøgelsen gennemgår vi dine behov og ønsker alt efter, hvad synsprøven viser. Vi vil blandt andet tale lidt om dine fritidsinteresser og læsevaner, så vi er helt sikre på, at dine nye briller eller linser kommer til at passe til lige netop dine behov.

Vi passer godt på dine data, og alt der bliver sendt til os, gemmer vi på en sikker linje. Du behøver derfor ikke være bekymret for sikkerheden, når du bestiller en synsprøve.