Vi passer godt på vores kunder og medarbejdere

Vores højeste prioritet er at skabe trygge rammer i vores butikker. Derfor følger vi myndighedernes retningslinjer nøje. Fra 29. oktober betyder det, at kunder og personale skal bære mundbind eller visir. Mundbindet kan tages af, når du sidder ned – fx i forbindelse med synsprøve eller afprøvning af briller.

Guide til besøg i butikken

Når du ankommer til butikken, får du en bakke til alle de brillestel, du prøver. De bliver efterfølgende sprittet af og hængt på plads af personalet. Derudover har vi følgende tiltag i vores butikker:

  • Alle i butikken bærer mundbind eller visir. Kan tages af, når du sidder ned fx i forbindelse med synsprøve i synsprøverummet eller ved afprøvning af briller.
  • Inden vi inviterer dig ind i synsprøverummet, skal vi spørge ind til dit helbred.
  • Der er adgang til håndsprit eller håndvask i butikken.
  • Vi har fortsat skærpet opmærksomhed på at opretholde god hygiejne med bl.a. afspritning af brillestel og udstyr.
  • Vi udfører hyppig og grundig rengøring af alle butiksarealer.
  • Hvis du har symptomer på Covid-19, beder vi dig om ikke at komme ind i butikken. Kontakt os på telefon 70232303 eller kundeservice@smarteyes.dk, hvis du føler dig utilpas eller ikke er rask, så ombooker vi din tid nemt og hurtigt.

Vi glæder os til at tage imod dig

Derfor har vi et godt brilletilbud og nye brillekollektioner i stilfuldt skandinavisk design til dig, der leder efter nye briller. Læs også mere om vores tilbud på kontaktlinser

Lige nu får du halv pris på flerstyrkeglas hos Smarteyes

Efterårstilbud

Samlet pris for din flerstyrkebrille 2.450 kr.

Put kulør på efteråret med tilbud på designerbriller

Se tilbud