Alle butikker er midlertidigt lukket - men vi kan stadig hjælpe dig

Vi har fulgt COVID-19 situationen i Danmark meget tæt og på baggrund af regeringens anbefalinger, har vi valgt at lukke vores butikker – midlertidigt. Det gør vi for at passe godt på vores medarbejdere og vores kunder, men også for at hjælpe med at stoppe smittespredningen.


Nødberedskab

Hvis du har brug for akut hjælp, føler du ubehag vedrørende dit syn, dine briller eller kontaktlinser, så har vi oprettet et nødberedskab i vores butik i Randers på Brødregade 1. Den er åben alle hverdage fra klokken 10.00 – 15.00. Kig ind i butikken eller ring på telefon 2027 5866.


Kontakt kundeservice

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring til os på telefon 7023 2303 eller skriv til kundeservice@smarteyes.dk så vil vi gøre alt for at hjælpe dig. Alle vores kunder kontaktes direkte vedrørende afhentning af briller.


Glæd dig

I en tid som denne er det vigtigt at se fremad og at have noget at glæde sig til. Vi glæder os til at genåbne vores butikker, og forkæle jer med masser af lækre tilbud. I mellemtiden kan du udforske vores seneste brillekollektioner i vores lookbook eller kigge i vores store udvalg af skandinaviske designerstel.

På gensyn
Smarteyes