Du kan trygt handle hos os 

Vores højeste prioritet er at skabe trygge rammer i vores butikker. Derfor følger vi myndighedernes retningslinjer nøje. Når du besøger vores butikker skal du bære mundbind eller visir. Mundbindet kan tages af, når du sidder ned – fx i forbindelse med en synstest eller afprøvning af briller. Et besøg hos os kræver ikke fremvisning af corona-pas.

Guide til besøg i butikken

Når du ankommer til butikken, får du en bakke til alle de brillestel, du prøver. De bliver efterfølgende sprittet af og hængt på plads af personalet. Derudover har vi følgende tiltag i vores butikker:

  • Alle i butikken bærer mundbind eller visir. Kan tages af, når du sidder ned fx i forbindelse med en synstest eller ved afprøvning af briller.
  • Hos os skal du ikke fremvise corona-pas
  • Inden vi inviterer dig ind i synsprøverummet, skal vi spørge ind til dit helbred.
  • Der er adgang til håndsprit eller håndvask i butikken.
  • Vi har fortsat skærpet opmærksomhed på at opretholde god hygiejne med bl.a. afspritning af brillestel og udstyr.
  • Vi udfører hyppig og grundig rengøring af alle butiksarealer.
  • Hvis du har symptomer på Covid-19, beder vi dig om ikke at komme ind i butikken. Kontakt os på telefon 70232303 eller kundeservice@smarteyes.dk, hvis du føler dig utilpas eller ikke er rask, så ombooker vi din tid nemt og hurtigt.

Vi glæder os til at tage imod dig

Derfor har vi et godt brilletilbud og nye brillekollektioner i stilfuldt skandinavisk design til dig, der leder efter nye briller. Læs også mere om vores tilbud på kontaktlinser

Lige nu - Januar sale

Sommeren kommer

Dobbelt op på alle briller hos Smarteyes

Få 2 par flerstyrkebriller for kun 3.450 kr. – eller vælg 2 par enkeltstyrkebriller for kun 1.450 kr.

Se tilbud