Enkeltstyrkeglas hos SmarteyesEnkeltstyrkebrille fra Smarteyes

Enkeltstyrkebrille inkl. stel: 1.450 kr.

Alle enkeltstyrkebriller fra Smarteyes er altid antirefleksbehandlede og hærdede, og leveres med tynde glas. Prisen er uanset styrker og bygningsfej og du vælger frit mellem alle vores stel.

Enkeltstyrkeglas er glas med én styrke til ét bestemt formål. De bruges i tre forskellige typer briller: briller til at se langt med, læsebriller og de såkaldte skærmbriller, som giver perfekt syn, når du arbejder med en computer. 

Indtil 40 års alderen har de allerfleste udelukkende behov for briller med enkeltstyrkeglas til at se klart på afstand. Senere betyder aldersmæssige forandringer i synet, at flere får behov for læsebriller eller skærmbriller med enkeltstyrke. Læsebriller stiller normalt skarpt på 40 cm afstand, hvor skærmbriller fokuserer på mellem 60 og 90 cm afstand. 

Enkeltstyrkeglas bliver slebet i en kugleform og ofte også i en cylinderform, som retter synsproblemer på grund af bygningsfejl i øjet. 

Hos Smartyes får du altid frit valg mellem alle briller uanset styrker

Det bedst mulige syn hos Smarteyes

Hos Smarteyes gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at finde den løsning der giver dig det bedst mulige syn. Vores autoriserede optikere hjælper dig med at finde den bedste optiske løsning, og vores dygtige salgspersonale hjælper dig med at finde det stel, der passer til din stil og personlighed.

Smarteyes enkeltstyrkeglas er fremstillet af det bedste højkvalitets materiale på markedet. Dette giver smukke og lette glas der, trods den tynde udformning, er robuste nok til at klare en travl hverdag.

Du kan også vælge iFree glas

Vores iFree glas er baseret på revolutionerende digital teknologi med unikke målinger kaldet DigitalFit, der giver dig en meget høj synskvalitet.  Hvis du vælger vores iFree glas foretages en digital opmåling med specialkamera. Et højteknologisk system leverer derefter alle relevante data, som er nødvendige for optimal opmåling af dine nye glas. Der anvendes mere end 5 milliarder kombinationer, for at opnå perfekt individualisering. Glasset tilpasses foruden dine styrker ligeledes dit valg af stel og hovedholdning. En fantastisk synsoplevelse – helt enkelt.

Her kan du læse mere om vores iFree glas.Book synsprøve hos Smarteyes