Flerstyrkeglas hos SmarteyesFlerstyrkebrille med glidende overgang

Flerstyrkebrille med glidende overgang: 3.450 kr.

For 1.450 kr. vælger du frit mellem alle vores stel, og vores flerstyrkeglas med glidende overgang koster med antirefleksbehandlede og hærdede, tynde glas uanset styrker og bygningsfejl 2.000 kr.

Fra 40 års alderen er der nogle, som begynder at få problemer med at se både på nært og fjernt hold, og med tiden får de fleste det sådan. Så er briller med flerstyrkeglas løsningen. I dag er flerstyrkeglas næsten altid med glidende overgang og uden synlige felter på glasset. Man kan altså ikke se, at der er tale om briller med forskellige zoner. Men glassene er slebet, så de giver optimalt syn på alle afstande fra helt nært i glassets nederste del til fjernt i den øverste del. I midten findes mellem afstandene til f.eks. arbejdet ved en skærm. 

Flerstyrkeglas er også en fordel, hvis man er træt af at tage sine læsebriller af og på hele tiden.

Hos Smartyes får du altid frit valg mellem alle briller uanset styrker


Det bedst mulige syn hos Smarteyes

Hos Smarteyes gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at finde den løsning der giver dig det bedst mulige syn. Vores autoriserede optikere hjælper dig med at finde den bedste optiske løsning, og vores dygtige salgspersonale hjælper dig med at finde det stel, der passer til din stil og personlighed.

Smarteyes Inside Freeform flerstyrkeglas skræddersyes, for at give dig et bredt synsfelt med høj synsskarphed og komfort. Fordi de progressive zoner slibes på glassets bagside i stedet for forsiden, kommer synsfeltet nærmere øjet og bliver bredere i forhold til almindelige flerstyrkeglas.

Hos Smarteyes gør vi dit brillekøb helt enkelt - du får frit valg mellem alle stel inkl. enkeltstyrkeglas, uanset styrker. Flerstyrkeglas uanset styrker koster 2.000 kr. Alle glas er tynde, ufarvede antirefleksbehandlede hærdede kvalitetsglas.

Du kan også vælge iFree glas

Vores iFree glas er baseret på revolutionerende digital teknologi med unikke målinger kaldet DigitalFit, der giver dig en meget høj synskvalitet.  Hvis du vælger vores iFree glas foretages en digital opmåling med specialkamera. Et højteknologisk system leverer derefter alle relevante data, som er nødvendige for optimal opmåling af dine nye glas. Der anvendes mere end 5 milliarder kombinationer, for at opnå perfekt individualisering. Glasset tilpasses foruden dine styrker ligeledes dit valg af stel og hovedholdning. En fantastisk synsoplevelse – helt enkelt.

Her kan du læse mere om iFree glas.Book synsprøve hos Smarteyes