Personlighed og stil afgør dit brillevalg

Dit brillevalg handler mere om personlighed og stil end ansigtsform og farvenuancer. I alle Smarteyes’ butikker finder du derfor brillerne inddelt i kategorierne Icons, Essentials og Statements, så du kan gå på jagt efter din nye brille alt efter, hvilken type, du er.


Icons 

Kategorien Icons består af retroinspirerede briller i former og farver fra det seneste århundrede. Tag på en rejse tilbage i tiden og genopliv brilleformer som Aviator, Clubmaster og Cateye, der giver dig et ikonisk look.
Statements

Statements-kategorien består af dramatiske og iøjefaldende briller med eksperimentelle indslag designet til dig, der vil bære dine briller som en stilmarkør. Brillerne kalder på opmærksomhed og fortæller en historie om dig.
Essentials 

Essentials-kategorien indeholder tidløst smukke briller i subtilt design. Med fokus på funktion for enkelthed er brillerne designet til at harmonisere din stil. {{exam.Text}}
{{exam.Price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}