Briller er den perfekte accessory, når du vil udtrykke din personlighed og unikke stil. Hos Smarteyes har vi det perfekte par briller til dig, uanset hvem du er og hvilket look du går efter. Lad dig inspirere af vores kollektioner med alt fra 60’er inspirerede retrostel i vores Non-Violence Collection til mere futuristiske letvægtsmodeller i vores Nova Collection. Se også Riviera Collection, der er vores første solbrillekollektion nogensinde.

Non Violence Sun solglasögon

Inspireret af ikoniske karakterer

En solbrillekollektion som får dig til at se godt ud, samtidig med at du gør noget godt

Inspireret af ikoniske karakterer fra både fortiden og i dag, har vi skabt en ny solbrillekollektion, som får dig til at se godt ud samtidig med, at du gør noget godt. Med ni forskellige stel, har den nye Non-Violence Sun Collection noget for enhver smag. Og ligesom de tidligere Non-Violence kollektioner, donerer vi for hver solgte brille 5 euro til Non-Violence arbejde for en sikrere og mere fredelig verden.

Se kollektionen
De La Sol solglasögon

De La Sol

En solbrillekollektion der leder tankerne hen på Mexicos solrige strande, høje bjerge og hede ørkener.

Inspireret af den mexicanske sol, de mexicanske strande, ørkener og bjerge, er De La Sol en solbrillekollektion, der både rummer klassiske, moderne og store, dristige solbriller. Vælg et rundt stel, eller en aviator-model, hvis du er på jagt efter et tidløst og ubesværet look. Eller vælg en detaljeret oversize-model, hvis du vil lave et fashion statement. Ligegyldigt hvad du vælger, garanterer vi dig for, at du vil skinne under sommersolen.

Se kollektionen
Smarteyes Club Collection

Smarteyes Club Collection

Se verden i et helt nyt lys

Alt ser bedre ud gennem et par farvetonede glas - ligegyldigt om din stil er pæn, legesyg eller provokerende. Med tre forskellige stilretninger, inspireret af luksuriøse natklubber i Paris og New York, finurlige cocktailbarer i London og Hong Kong og vovede techno-templer i Berlin og Amsterdam, har Club Collection noget for enhver stil. Sammensæt stel og glasfarve, og skab en brille, der viser det bedste af dig.

Se kollektionen
Diamond Cut Collection

Diamond Cut Collection

Vores skarpeste kollektion hidtil

Diamond Cut kollektionens kraftige acetatstel er diamantskåret for at skabe skarpe kanter, der giver kollektionen karakter. Vælg mellem stel i poleret, uigennemsigtigt eller transparent acetat og find den brille, der passer bedst til din personlige stil. Vil du have almindelige solbriller, kan du købe stellet med solbrilleglas uden styrke. Vælg et solbrilleglas, hvor glasset er mørkt i toppen og lyst i bunden, for et mere moderne og sofistikeret look. Udvalgte stel fås med clip-on – en af sæsonens helt store tendenser, der gør dine briller til solbriller.

Se kollektionen
Non Violence Collection #4

Non Violence Collection

Fortid møder nutid

I kollektionen lader vi fortiden møde fremtiden. Farvenuancerne er antikke og brillerne er udsmykkede med let titanium, der skaber en tidløs og næsten vægtløs kollektion fuld af detaljer. Kollektionen er til alle, der går op i deres personlige stil, og som værdsætter et klassisk design med et twist.

Se kollektionen

Nye briller begynder med en synsprøve

Book synsprøve