Let’s Liberate Design.

Smarteyes og Efva Attling har en fælles passion - kvalitetshåndværk og ekstraordinært design. Derfor har vi sammen lavet en kollektion, som henvender sig til alle.  Inspireret af et spændende samarbejde eller som Efva selv udtrykker det "en kollektion med moderne power".

Nyheder 2022

Nu lancerer vi efterårets nyheder fra Efva Attling X Smarteyes. Afslut året med Efvas inspirerende design og overraskende detaljer – fås eksklusivt hos Smarteyes.EfvEfva Attling X Smarteyes solbrillera Attling X Smarteyes Solglasögon
Efva Attling X Smarteyes
Efva Attling X Smarteyes

Inspireret af det menneskelige møde i et stærkt formsprog

I kollektionen har Efva mixet mønstre, stilarter og former på en unik måde. Inspireret af, og i en kærlighed til, de menneskelige møder formidlet i et stærkt formsprog. Kollektionen består af 9 modeller, som både inkluderer dame-, herre- og unisexmodeller. Samtlige stel i en smagfuld farvepalet fra sort og grå til guld og sølv.

Book tid til synsprøve

Book nu

Kom med bag kulissen, når en af de største svenske stilguruer præsenterer vores nye kollektion. Her vil du blandt andet finde ud af, hvor Efva finder inspiration til sit arbejde, og hvorfor Efva og Smarteyes er et match made in heaven.

Oplev hele kollektionen.

Stellene fra Efva Attling fås med enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas
Samlet pris for hele enkeltstyrkebrillen, normalpris 1.450 kr.
Samlet pris for hele flerstyrkebrillen, normalpris 3.450 kr.

Se vores aktuelle tilbud

Book tid til synsprøve

Book tid