de dristige 70'ere indfanget i ikonisk design

Ligesom ved de fem øvrige Non-Violence kollektioner, donerer vi 5 euro for hver solgte brille til organisationens arbejde for ikke-vold og uddannelse af børn og unge. Vores Non-Violence kollektion er en retrospektiv rejse tilbage til 1970'ernes farverige klubliv med ikonisk design og tidstypiske farver. Hver model er opkaldt efter et slangudtryk fra 70'erne. Lad dig inspirere af Feel tha funk! Fab! Blazin! og Dang dang!
Book tid til synsprøve online

 

Briller fra Non-Violence H539c2

In your face!

 

Briller fra Non-Violence H540c3

Fab!

 

Non Violence Collection by Smarteyes

Right on!

Brille med ikonisk form i transparent acetat. Vælg mellem tre farver: Gradueret grøn, lyseblå eller beige.

 

Et samarbejde for en fredeligere verden

Præcis som i de tidligere Non Violence-kollektioner, donerer vi 5 euro for hver solgte brille. Indtil nu har vi doneret mere end 4,5 mio. danske kroner. Penge der går til uddannelse af børn og unge i fredelig konflikthåndtering.

Non Violence Collection by Smarteyes
Non Violence Collection by Smarteyes
Non Violence Collection by Smarteyes

 

Et selvsikkert udtryk med dristige linjer 

Kollektionen lanceres i syv forskellige modeller, hvor hver model fås i tre farver. Stellenes eksklusive farvepalet består af tidstypiske toner fra 70'erne. Stellene er velegnet til både briller og solbriller.

Brillekollektion NVC H538c1

Feel tha funk!

 

Brillekollektion Non-Violence H541c1

Bam!!!

Non Violence Collection by Smarteyes

 

Smartfreedom - en ny smart
måde at købe briller på

Stellene lanceres i samtlige Smarteyes-butikker i januar og koster med SmartFreedom 60 kr. pr. md. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. pr. md. for flerstyrkebriller. I prisen indgår årlige synsprøver samt vores tryghedsordning. Læs mere om alle fordelene ved SmartFreedom.