Non-Violence Project Foundation 

Non-Violence Project Foundation (NVPF) er en non-profit organisation, som bidrager til social forandring gennem uddannelse ved at inspirere, motivere og engagere unge mennesker til at løse konflikter på en fredelig måde. NVPF har indtil videre uddannet mere end 8 mio. unge, lærere og sportscoaches på 5 kontinenter og vundet flere internationale og nationale udmærkelser.

 

Non-Violence brillekollektioner

Smarteyes støtter Non-Violence vigtige arbejde, og vi er meget stolte af samarbejdet. Siden 2016 har vi med hjælp fra vores skønne kunder doneret mere end 4,5 mio. kr.      

Den tilsnørrede revolver

Den tilsnørrede revolver "Non-Violence" blev skabt af den svenske kunstner Carl Fredrik Reuterswärd som en mindehyldest til John Lennon, der blev skudt og døde i New York i 1980. Symbolet Non-Violence repræsenterer en universel ide om fred og ikke-vold, og er hverken bundet af kultur, religion eller alder. Skulpturen findes på mere end 30 strategiske offentlige pladser verden over som eksempelvis uden for FN’s hovedkvarter i New York, ved det olympiske museum i Lausanne, i Peace Park i Peking og nu senest i Beirut i Libanon.

Den tilsnørrede revolver - Non Violence X Smarteyes
Non Violence Collections i samarbejde med Smarteyes

 

 

”We are all responsible for everything that goes on”

- John Lennon

 

Non-Violence arbejde

The Non-Violence Project (NVP) har ét overordnet formål - at mindske vold i samfundet gennem uddannelse globalt og lokalt. Schools for Peace er et af Non-Violence Projects uddannelsesprogrammer. Ved at fremme værdien af selvværd, konflikthåndtering og ikke-vold hjælper og uddanner vi unge med at forstå sig selv, deres venner og voksne omkring dem i at finde fredelige løsninger på problemer, der vil fungere bedre for alle. Læs mere om deres projekt her: Læs mere om deres projekt her.

Den tilsnørrede revolver - Non Violence Collections i samarbejde med Smarteyes