Beskyt dine øjne med Blue Coating

Vi har længe vidst, at UV-lys kan forårsage skader på biologisk væv såsom vores hud og øjne. Derfor anvender de fleste i dag solbeskyttelse om sommeren. Blåt lys ved vi mindre om. Men vi ved, at det kan være skadeligt for vores øjne. I modsætning til UV-lys, som absorberes af den forreste del af øjet, så når blåt lys helt ind til nethinden.

Negative effekter af blåt lys

LCD og LED skærme på fjernsyn, computere, smartphones, tablets og GPS-enheder afgiver blåt lys. Blåt lys findes desuden naturligt og hjælper med at holde os vågne. Overeksponering fra forskellige kilder kan have en negativ effekt og føre til belastede øjne, øjentræthed og søvnløshed. Blue coating er en glasbehandling, som reducerer blåt lys fra digitale skærme og modvirker trætte og belastede øjne. Briller med Blue coating giver et mere komfortabelt og afslappet syn samt en mere naturlig farveopfattelse.
Blue coating:  500 kr.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}