Sportsbriller møder moderne optik

Sportsbriller til dit behov

Når du træner udendørs, er det naturen som sætter betingelserne. Du møder lys og skygge, varme og kulde, vind og modvind, og når du presser dig til det yderste, løber sveden ned ad dit ansigt og ind i dine øjne. For at kunne præstere maksimalt, har du brug for at kunne se optimalt. Løsningen er vores nye sportsbriller, der er udviklet i samarbejde med Sziols, som har mere end 20 års erfaring med fremstilling af sportsbriller til den kræsne sportsudøver, der går op i detaljerne. Vi har tilføjet optik, og derved skabt fleksible og funktionelle sportsbrilleløsninger til dig, der normalt bruger flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller eller kontaktlinser. Skal du bruge sportsbriller med styrke til cykling, løb, på vand eller i sne, så scroll ned og se, hvordan du selv kan sammensætte din nye sportsbrille, som du i øvrigt også kan kombinere med vores SmartFreedom brilleabonnement. Du finder vores sportsbriller i butikkerne i Aarhus, ValbyFarum og HørsholmDesign dine nye sportsbriller i 3 trin


Vælg stel til dine nye sportsbriller

1) Vælg stel: 1.450,-

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer, fx rubbertouch, carbon, cristall, two tone eller classic. Udover materiale, vælger du også mellem flere forskellige farver, så du får en unik sportsbrille, der matcher dig.

Vælg shield til din sportsbrille

2) Vælg shield: 500,-

Mountainbike i skoven, maraton i byen, sejllads i sommerferien eller ski i vinterferien? Uanset sportsgren og vejrforhold, kan du finde et shield, der er optimeret mod dit behov, så du kan præstere endnu bedre.

Sportsbriller i din styrke

3) Vælg styrke: 1.000,- / 2.000,-

Efter at du har sammensat din unikke sportsbrille, vælger du sammen med din optiker, hvilket glas, der matcher dit synsbehov bedst. Du kan både vælge mellem flerstyrke- eller enkeltstyrkeglas.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Betingelser ved køb af sportsbriller

Sziols sportsbriller med eller uden styrke kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.