Hip hip hurraaa - vi holder fødselsdag og du får gaverne

Vi sætter 9 lys i lagkagen og det vil vi gerne fejre sammen med dig. Derfor giver vi lige nu dobbelt op på alle vores briller. Det betyder, at du får en ekstra brille med, når du køber en enkeltstyrkebrille. Du bestemmer selv om din stil skal være klassisk, vovet eller cool. Du kan nemlig frit vælge mellem alle stel i butikken, og ønsker du farvet glas i den ene brille kan du naturligvis også tilvælge dette. Tilbuddet giver dig dobbelt op på alle briller, når du køber enkeltstyrke. Det betyder at du får to par enkeltstyrkebriller til kun 1.450 kr. uanset din styrke og er inklusiv tynde, antirefleksbehandlede og hærdede glas.

Gå på opdagelse i vores nyeste kollektioner eller kig forbi din nærmeste Smarteyes. Har du brug for flerstyrkebriller, har vi også  et fødselsdagstilbud til dig.

Få det bedste fra to verdener - frihed og fleksibilitet med linser på deltid

Vidste du, at du kan supplere dine briller med et fritidslinseabonnement og opleve det bedste fra 2 verdener? Er du glad for dine briller, men har brug for linser til træning, udendørsaktiviteter eller blot for at variere dit udtryk? Så er et fritidslinseabonnement en oplagt og fantastisk mulighed for dig, og lige nu får du  dobbelt op på vores fritidslinser!


{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder

To par briller i samme styrke, uanset styrker. Frit valg mellem alle brillestel. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Synstest koster 250 kr. DigitalFit med sundhedstjek kan tilkøbes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og gælder til den 23.10.2022