Forkæl dig selv med nyt til din brillegarderobe

1 brille er godt, 2 briller er bedre - men 3 briller giver fantastiske muligheder! Vi har netop åbnet butik nr. 100, og det skal fejres med gaver til dig! Derfor har du lige nu muligheden for en lækker sommerfornyelse til brillegarderoben med 3 par valgfrie designerbriller til en månedlig pris på kun 175 kr. Du har frit valg mellem alle stel i butikken, også fra de nyeste kollektioner, så du kan finde de briller, der komplimenterer din stil og personlighed bedst. Alle brillerne er inklusiv antirefleksbehandling, hærdning og lette, tynde glas.

Vi synes, at du fortjener at være klædt fantastisk på, når det gælder briller, uanset om det er til fuldtidsarbejde, firmafest eller familieferie. Derfor giver vi den tredje brille i din styrke med helt gratis, når du køber et SmartFreedom-abonnement med 2 par flerstyrkebriller. Det kunne f.eks. være en stilet solbrille med styrke til samlingen, så du er klar til ferien og sommersolens skarpe stråler.

Kig forbi din nærmeste Smarteyes, eller gå på opdagelse i vores brillekollektioner. Har du brug for enkeltstyrkebriller, så har vi naturligvis også et godt tilbud til dig.

SmartFreedom: En ny smart måde at købe briller på

Med SmartFreedom har vi gjort det enkelt for dig at købe nye briller. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris inklusiv 12 måneders styrkegaranti. Hos Smarteyes synes vi, at du skal have briller til flere forskellige lejligheder og behov. Jo flere briller du vælger, jo billigere bliver din omkostning per brille derfor. Læs mere om fordelene ved at blive SmartFreedom-kunde

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder

Brillekøb med finansiering i samarbejde med Nordea Finans. ÅOP 0,00 og rente 0,0. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Inklusiv synstest efter 12 måneder - 12 måneders styrkegaranti - 24 måneders tryghedsgaranti. Se aftalevilkår for nærmere detaljer. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup. Normalpris for SmartFreedom-pakke med 3 par briller er 225,- pr. md for flerstyrkebriller. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder frem til 4. september 2022.