Forkæl dig selv med nyt til din brillegarderobe

Vi synes, at du fortjener at være klædt fantastisk på, når det gælder briller. Det er uanset om brillerne skal bruges på arbejdet, til fest eller til hygge med familie og venner. Uanset lejligheden synes vi at 2023 skal starte med et brag af et tilbud.

Lige nu har du derfor muligheden for at få en 3. brille med, når du tegner et SmartFreedom-abonnement på 2 par flerstyrkebriller. Det vil altså sige, at du får 3 par valgfrie designerbriller til en fast månedlig pris på kun 175 kr. Du har frit valg mellem alle stel i butikken, også fra de nyeste kollektioner, så du kan finde de briller, der komplimenterer din stil og personlighed bedst. Alle brillerne er inklusiv antirefleksbehandling, hærdning og ufarvede, tynde glas.

Kig forbi din nærmeste Smarteyes, eller gå på opdagelse i vores brillekollektioner. Har du brug for enkelstyrkebriller, så har vi naturligvis også et SmartFreedom-tilbud til dig.

SmartFreedom: En ny smart måde at købe briller på

Med SmartFreedom har vi gjort det enkelt for dig at købe nye briller. Du vælger 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris inklusiv 12 måneders styrkegaranti. Hos Smarteyes synes vi, at du skal have briller til flere forskellige lejligheder og behov. Jo flere briller du vælger, jo billigere bliver din omkostning per brille derfor. Læs mere om fordelene ved at blive SmartFreedom-kunde.

Tilbuddet indeholder

Brillekøb med finansiering i samarbejde med Nordea Finans. ÅOP 0,00 og rente 0,0. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Inklusiv synstest efter 12 måneder - 12 måneders styrkegaranti - 26 måneders tryghedsgaranti. Se aftalevilkår for nærmere detaljer. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup. Normalpris for SmartFreedom-pakke med 3 par briller er 225,- pr. md for flerstyrkebriller. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder frem til 26. februar 2023.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}