Biofinity Energys kontaktlinser fra CooperVision

ProducentCooperVision
Fuldtid pr. md.
200,-
Fritid pr. md.
Ikke mulig
LinsetypeDøgn-/månedslinse
Styrkeomfang-12.00 - +8.00
Basiskurve8.6
Diameter14.0
Bæretid1 måned
MaterialeComfilcon A - Aquaform
Væskeindhold48
HåndteringsfarveJa

 

Biofinity Engergys udviklet til dig og dit digitale liv

Digital øjentræthed ses ofte blandt linsebrugere i dag, og mange tror måske, at det er uundgåeligt. Biofinity Energys er de første linser, der er specialfremstillet til digitale brugere. Linserne afhjælper den øjentræthed, der kan opstå, når du kigger på en skærm i længere tid af gangen. Biofinity Energys slipper så meget ilt igennem til dine øjne, at du kan sove med dem i og bevarer så meget fugt i linserne, at de minimerer risikoen for tørre øjne. Det gør Biofinity Energys ideelle til både on-screen og off-screen aktiviteter. Linserne kan både benyttes som døgnlinser og månedslinser. Hvor længe døgnlinser kan anvendes, inden de skal kasseres, kan variere. Følg derfor altid vores optikeres anbefalinger for anvendelse og håndtering.

Unik kombination af Aquaform-teknologi og Digital Zone Optics

Biofinity Engergys er de første kontaktlinser, der kombinerer Aquaform-teknologiens naturlige fugtevne med Digital Zone Optics, der mindsker den akkomodative stress uden at påvirke afstandssynet. Aquaform er et unikt materiale, der lader større mængder ilt trænge gennem linsen og ind til dine øjne, hvilket resulterer i, at dine øjne bliver friskere, hvidere og sundere. Kombinationen af Aquaform og Digital Zone Optics betyder, at brugere på en mindre anstrengende og behagelig måde, kan skifte mellem aktiviteter med eller uden digital skærm. Linsen er derfor ideel til aktiviteter både med eller uden digital skærm, og lindrer træthedssymptomer knyttet til digital øjentræthed. Biofinity Energy kan anvendes døgnet rundt i op til én måned. 

Kontaktlinser fra CooperVision produceres med mindst mulig miljøpåvirkning. Således genbruges mere end 99% af det plastik, der bruges under fremstillingsprocessen. 

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}