Biofinity Toric kontaktlinser fra coopervision 

ProducentCooperVision
Fuldtid pr. md.
300,-
Fritid pr. md.
Ikke muligt
LinsetypeDøgn/- månedslinse
Styrkeomfang-8.00 - +10.00
Basiskurve8.7
Diameter14.5
Bæretid1 måned
MaterialeComfilcon A- Aquaform
Væskeindhold48%
HåndteringsfarveJa

 

Biofinity toric døgnlinser giver dig friske og sunde øjne

Biofinity Toric fra CooperVision kan både benyttes som døgnlinser og månedslinser. Kontaktlinserne er behagelige at have på, og føles lige så naturlige at have i, som hvis du ikke bar kontaktlinser. Linserne slipper så meget ilt igennem til dine øjne, at du kan sove med dem i. Biofinity Toric er for dig med bygningsfejl. Døgnlinser kan anvendes døgnet rundt i op til én måned. Hvor længe døgnlinser kan anvendes, inden de skal kasseres, kan variere. Følg derfor altid vores optikerers anbefalinger for anvendelse og håndtering af linser.

Unikt materiale og avanceret teknik

Biofinity Toric har en optimeret linsegeometri, der indebærer et mange facetteret design, som sørger for at, at dine kontaktlinser er stabile, giver korrekt syn og er behagelige. Biofinity Toric er fremstillet af det unikke materiale Aquaform. Et materiale som gør det muligt at større mængder af ilt kan trænge igennem linsen til dine øjne, hvilket resulterer i, at dine øjne bliver friskere og hvidere. Døgnlinsen har et højt vandindhold og er udstyret med en avanceret teknik til at bevare fugtigheden hele døgnet. Resultat er at Biofinity Toric føles bløde og fleksible døgnet rundt.

Kontaktlinser fra CooperVision produceres med mindst mulig miljøpåvirkning. Således genbruges mere end 99% af det plastik, der bruges under fremstillingsprocessen.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}