Kontaktlinser på deltidsabonnement

HELT ENKELT OG UDEN BINDING
BOOK SYNSPRØVE


kontaktlinser til DIG DER Vil BRUGE LINSER EN GANG IMELLEM

 

Fritidsabonnementet er til dig, der er glad for dine briller, men gerne vil bruge linser en gang imellem. Det kan være på golfbanen, når du cykler på mountainbike i skoven, eller når du er ude at løbe, hvor det både er mere behageligt og praktisk. Det kan også være, at du simpelthen bare ønsker muligheden for at kunne skifte mellem dine briller og linser. Når du vælger vores fritidsabonnement modtager du kun halvt så mange linser, som hvis du vælger et almindeligt abonnement. Det betyder, at du modtager kontaktlinser til 2 ud af 4 dage.

Der findes utrolig mange forskellige kontaktlinser, og endnu flere navne og priser. Når du vælger kontaktlinser er det vigtigste, at du er ugeneret af linserne. Kontaktlinser skal være så rare at have på, at du ikke tænker over dem i løbet af dagen. Hos os er der ingen bindingsperiode, og derfor kan du let skifte kontaktlinser, hvis du får lyst at prøve noget nyt.


VI GØR KONTAKTLINSER ENKELT OG NEMT FOR DIG

Hos Smarteyes gør vi dit valg af både kontaktlinser og kontaktlinseabonnement så enkelt og let for dig som muligt. Vi samarbejder med to af verdens største og dygtigste leverandører, Alcon og CooperVision, og tilbyder dig kontaktlinser 4 forskellige priser. 

 

DINE FORDELE

  • En kontaktlinsesynsprøve er altid gratis
  • Alle kontrolbesøg hos optikeren er med i dit abonnement
  • Du kan altid afprøve en ny kontaktlinse gratis
  • Vælger du en månedslinse, får du altid linsevæske med i abonnementet
  • Du kan altid returnere uåbnede æsker og få dem modregnet i dit abonnement
  • Du kan altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel


Kontaktlinser til enkeltstyrke
Kontaktlinser til enkeltstyrke
Kontaktlinser til enkeltstyrke er til dig der har brug for hjælp til at se skarpt på enten kort eller lang afstand. Kontaktlinser til enkeltstyrke kaldes også spheriske kontaktlinser. Alle de kontaktlinser som du kan få i fritidsabonnement hos Smarteyes er 1-dagskontaktlinser, så kan du smide dem ud efter at du har haft dem på. I et fritidsabonnement får du til de oplyste priser kontaktlinser til to ud af fire dage, og du får til begge dine øjne.
Kontaktlinser til bygningsfejl
Kontaktlinser til bygningsfejl
Kontaktlinser til bygningsfejl er til dig der har brug for hjælp til at se skarpt på enten kort eller lang afstand, og som har bygningsfejl. Kontaktlinser til bygningsfejl kaldes også toriske kontaktlinser. Alle de kontaktlinser som du kan få i fritidsabonnement hos Smarteyes er 1-dagskontaktlinser, så kan du smide dem ud efter brug. I et fritidsabonnement får du til de oplyste priser kontaktlinser til to ud af fire dage, og du får til begge dine øjne.
Kontaktlinser til flerstyrke
Kontaktlinser til flerstyrke 
Kontaktlinser til flerstyrke er til dig der har brug for hjælp til at se skarpt på både kort og lang afstand. Kontaktlinser til flerstyrke kaldes også multifocale kontaktlinser. Alle de kontaktlinser som du kan få i fritidsabonnement hos Smarteyes er 1-dagskontaktlinser, så kan du smide dem ud efter at du har haft dem på. I et fritidsabonnement får du til de oplyste priser kontaktlinser til to ud af fire dage, og du får til begge dine øjne.