KONTAKTLINSER TIL FRITID

HELT ENKELT OG UDEN BINDING
BOOK SYNSPRØVE


kontaktlinser til DIG DER KUN BRUGER LINSER EN GANG IMELLEM

Fritidsabonnement er til dig der er glad for dine briller, men som gerne vil bruge linser en gang imellem. Det kan være på golfbanen, når du cykler i skoven på din mountainbike eller når du løber eller svømmer, hvor det er mere behageligt og praktisk. Det kan også være at du simpelthen bare ønsker muligheden for at skifte mellem dine briller og linser. Når du vælger vores fritidsabonnement modtager du kun halvt så mange linser, som hvis du vælger et almindeligt abonnement. Det vil sige at du modtager kontaktlinser til 2 ud af 4 dage, til begge dine øjne.

Der findes utroligt mange forskellige slags kontaktlinser, og endnu flere navne og forskellige priser. Der er til gengæld en ting der betyder mere end alt andet når du vælger kontaktlinser, og det er hvor ugeneret du er af kontaktlinserne. Kontaktlinser skal nemlig være så rare at have på, at du slet ikke tænker over dem i løbet af dagen. Herudover er det selvfølgelig også rart at du ved hvad dine kontaktlinser koster, at du ikke binder dig for halve eller hele år når du laver et abonnement og at du let kan skifte kontaktlinse type hvis du får lyst til at prøve noget nyt.

VI GØR KONTAKTLINSER ENKELT OG NEMT FOR DIG

Hos Smarteyes har vi prøvet at gøre både dit valg af kontaktlinse og dit kontaktlinseabonnement så enkelt og let for dig som muligt. Vi samarbejder med to af verdens største og dygtigste leverandører Alcon og CooperVision, og vi tilbyder dig kontaktlinser til kun 4 forskellige priser. 

DINE FORDELE

  1. En kontaktlinsesynsprøve er altid gratis
  2. Alle kontroller hos optikeren er med i dit abonnement
  3. Hos Smarteyes er det altid gratis at prøve en ny kontaktlinse
  4. Vælger du en månedslinse er linsevæske altid med i abonnementet
  5. Du kan altid returnere uåbnede æsker og få dem modregnet i dit abonnement
  6. Du kan altid opsige dit abonnement med 1 måneds varsel


Kontaktlinser til enkeltstyrke
Kontaktlinser til enkeltstyrke
Kontaktlinser til enkeltstyrke er til dig der har brug for hjælp til at se skarpt på enten kort eller lang afstand. Kontaktlinser til enkeltstyrke kaldes også spheriske kontaktlinser. Alle de kontaktlinser som du kan få i fritidsabonnement hos Smarteyes er 1-dagskontaktlinser, så kan du smide dem ud efter at du har haft dem på. I et fritidsabonnement får du til de oplyste priser kontaktlinser til to ud af fire dage, og du får til begge dine øjne.
Kontaktlinser til bygningsfejl
Kontaktlinser til bygningsfejl
Kontaktlinser til bygningsfejl er til dig der har brug for hjælp til at se skarpt på enten kort eller lang afstand, og som har bygningsfejl. Kontaktlinser til bygningsfejl kaldes også toriske kontaktlinser. Alle de kontaktlinser som du kan få i fritidsabonnement hos Smarteyes er 1-dagskontaktlinser, så kan du smide dem ud efter brug. I et fritidsabonnement får du til de oplyste priser kontaktlinser til to ud af fire dage, og du får til begge dine øjne.
Kontaktlinser til flerstyrke
Kontaktlinser til flerstyrke 
Kontaktlinser til flerstyrke er til dig der har brug for hjælp til at se skarpt på både kort og lang afstand. Kontaktlinser til flerstyrke kaldes også multifocale kontaktlinser. Alle de kontaktlinser som du kan få i fritidsabonnement hos Smarteyes er 1-dagskontaktlinser, så kan du smide dem ud efter at du har haft dem på. I et fritidsabonnement får du til de oplyste priser kontaktlinser til to ud af fire dage, og du får til begge dine øjne.