Kontaktlinser til dig der er aktiv

Et fritidslinseabonnement på kontaktlinser er til dig, der ønsker kontaktlinser på deltid. Her kan du læse om kontaktlinser til fritidsbrug – linser som du bruger en dag og herefter smider ud.

Om kontaktlinser på fritidsabonnement

Et fritidsabonnement hos Smarteyes er til dig, der er glad for dine briller, men som gerne vil bruge kontaktlinse engang imellem. Du har måske en aktiv livsstil, og ønsker at bruge linser, når du dyrker sport eller opholder dig uden for i forskellig slags vejr. I et fritidskontaktlinseabonnement, modtager du kun halvt så mange linser, som hvis du vælger et almindeligt abonnement.

Fordele ved kontaktlinser på deltid

I et fritidsabonnement på kontaktlinser får du frihed til at være aktiv uden at skulle tænke på briller, der dugger, sidder i vejen eller går i stykker. Det betyder, at du kan tage på golfbanen, på cykeltur i skoven eller til fitness uden at bekymre dig om dine briller. I et fritidslinsekontaktlinseabonnement modtager du endagslinser til 2 ud af 4 dage, og det betyder, at du ikke skal tænke på at rengøre linserne, men blot kan smide dem ud efter brug. Et fritidskontaktlinseabonnement er også til dig, der bare godt kan lide at skifte mellem briller og kontaktlinser.

Kontaktlinser på deltid hos Smarteyes

Vi tilbyder kontaktlinser til fritid fra de største leverandører CooperVision og Alcon. Du bestiller dine fritidslinser gennem vores kontaktlinseabonnement, hvilket betyder at du aldrig behøver at bekymre dig, når det kommer til at bestille nye linser - vi sørger for, at du altid har de linser, du har brug for hjemme.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}