Om kontaktlinser til månedsbrug

Der findes mange forskellige typer af kontaktlinser. Her kan du læse mere om månedslinser – kontaktlinser som du anvender en måned ad gangen, hvorefter du skifter til et nyt par. Bruger du ofte kontaktlinser, kan månedlige kontaktlinser være en god løsning. Kontaktlinser til månedsbrug er overkommelige og nemme at bruge. Du tager hånd om dine linser ved at rense dem hver aften efter brug og holde dem i linsevæske natten over. Selv om det kan virke kompliceret at rengøre dine månedlige linser hver dag, er det noget, der hurtigt bliver en del af din naturlige rutine – på samme måde som det at børste tænder.

Fordele ved månedlige kontaktlinser

For dig der ofte bruger kontaktlinser, kan månedlige linser en god løsning. Månedlige linser passer til enhver synsfejl, og der findes mange varianter på markedet, hvilket betyder, at du kan være sikker på at finde en linse, der passer til dig og dine behov. Dagens linser er moderne, har en høj iltgennemtrængning og hjælper dig derfor med at holde fugt i øjet, hvilket gør dem meget behagelige at bære.

Kontaktlinser til månedsbrug hos Smarteyes du sover med

Der findes også månedslinser, som du kan sove med, såkaldte 24-timers linser. Disse linser slipper så meget ilt ind til dine øjne, at du kan have dem i så længe, at du kan sove med dem. Hvor ofte du skal tage dem ud, er forskelligt fra person til person. Din optiker vil give dig en anbefaling om, hvad der passer bedst for dig og dine øjne.

Kontaktlinser til månedsbrug hos Smarteyes

Vi tilbyder månedlige linser fra de største leverandører CooperVision og Alcon, og du finder de mest populære linser hos os, såsom AirOptix, Biofinity og meget mere. Du bestiller dine månedlige linser med vores linseabonnement, hvilket betyder at du aldrig behøver at bekymre dig, når det kommer tid til at bestille nye linser - vi sørger for, at du altid har de linser, du har brug for hjemme. Du kan også bestille engangskøb i vores butikker og herefter få dine linser hjemleveret.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}