Generelle oplysninger

SMEY Danmark A/S
K. Christensensvej 2D
9200 Aalborg SV
info@smarteyes.dk
Telefonnummer: +45 470232303
CVR-nr: 35247092

Betaling

www.smarteyes.dk er åben 24 timer i døgnet, og derfor kan du næsten altid handle hos os. Det kan dog ske, at vi lukker hjemmesiden grundet vedligeholdelse. Vi tager ikke kortgebyrer, men bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU. Det er muligt at betale med følgende betalingskort på www.smarteyes.dk

  • Mastercard
  • VISA
  • Dankort

Beløbet hæves på dit kort, når du modtager værdibeviset på e-mail.

Ordrebekræftigelse

Når din betaling er godkendt og verificeret, vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse indeholdende en voucher med værdien på din bestilte vare.

Afhentning af varen

Vi vil efterfølgende kontakte dig for at aftale bookning af synsprøve og udvælgelse af det stel, du bedst kunne tænke dig.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du fortrydelsesret, når du handler hos os. Du kan ind til afhentning af varerne og ind til 3 måneder herefter fortryde dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 14 dage til at henvende dig til os i en af vores butikker og returnere varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi tilbagefører pengene via bankoverførsel eller personlig henvendelse i en af vores butikker.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder fra købsdatoen. Denne garanti dækker produktionsfejl på vores briller og solbriller, herunder linser, rammer, stænger og skruer.