KODEKS FOR MILJØ OG GOD OPFØRSEL

Vi stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning, både når det handler om vores energi- og ressourceforbrug og den måde, vi håndterer vores affald på. Det er også vigtigt for os, at de produkter, vi sælger i vores butikker, er fremstillet under gode arbejdsforhold. Smarteyes er en af de få butikskæder i optikerbranchen, som gennemfører regelmæssige kontrolbesøg hos vores leverandører i Europa. Alle vores leverandører skal følge vores kodeks for god opførsel, som stiller krav til blandt andet arbejdsmiljø, ansættelsesvilkår og miljøpåvirkning.

Dette kodeks er også en støtte i arbejdet for at skabe stadige forbedringer. Vi følger regelmæssigt op på vores leverandører for at sikre, at kodeks for god opførsel bliver efterlevet - dels ved egne kontrolbesøg og dels ved hjælp af en 3. partskontrol. Hvis en leverandør ikke opfylder vores kodeks efter en påtale, afbryder vi samarbejdet.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}