TILBUD: KONTAKTLINSER TIL DINE BEHOV

Er du i tvivl om, hvorvidt kontaktlinser er noget for dig? Hos Smarteyes kan du altid prøve linser gratis. Lige nu får du ydermere 50% på kontaktlinser i 6 måneder. Tilbuddet er uforpligtende og gælder både endagslinser og månedslinser. Vil du have linser på deltid, får du selvfølgelig også 50% i 6 måneder. Et fritidslinseabonnement er et fantastisk supplement til dig, der er glad for dine briller, men som gerne vil bruge kontaktlinser engang imellem - fx når du dyrker sport. Læs mere om vores forskellige kontaktlinseabonnementer eller se vores bedste tilbud på briller i din lokale Smarteyes.


{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder:

50% på kontaktlinser i 6 måneder. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder kun nye kontaktlinsekunder, der tegner abonnement inden den 03.05.19, og som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder.