DOBBELT OP PÅ ALLE BRILLER

SAMLET PRIS FOR TO PAR BRILLER 1.450,-
GÅ TIL BRILLESIDEN

DOBBELT OP PÅ ALLE BRILLER

GRATIS SOLBRILLER MED I DIN STYRKE
GÅ TIL BRILLESIDEN


GÅ efteråret i møde med dobbelt op på briller

Efteråret er over os, og inden længe eksploderer naturen i flotte og gyldne nuancer. Om efteråret hænger solen lavt, og derfor kan du have ekstra gavn af at beskytte dine øjne.

Lige nu og frem til d. 22. oktober giver vi dig derfor en gratis solbrille eller brille med i din styrke, når du køber enkeltstyrkebriller hos Smarteyes. Det betyder, at du kan få en enkeltstyrkebrille og en enkeltstyrkesolbrille til en samlet pris på 1.450,- Tilbuddet gælder uanset din styrke. Når du skal vælge briller eller solbriller, får du altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde det stel, der passer bedst til dig og din stil.

Alle vores enkeltstyrkebriller er med tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Vil du have en endnu bedre synsoplevelse, kan du tilkøbe iFree, der er en digital udmåling af dine brilleglas.

Find din nærmeste butik

SYGEFORSIKRING
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du op til 30% af brillens pris i tilskud. Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark
Vores mest avancerede brilleglas slebet efter digital udmåling hedder iFree

SMART360 GØR DET NEMT AT BETALE

Hos Smarteyes er vi glade for nemme løsninger, så du kan dele prisen på dine nye briller op med Smart360. Du vælger selv om du vil betale over 10 eller 20 måneder, helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du ender med at betale samme pris for brillen, som ved kontant betaling.

TILBUDDET INDEHOLDER

En brille og en brille med farvede solbrilleglas i samme styrke. Frit valg mellem alle brillestel. Normalprisen samlet for enkeltstyrkebrillerne er 2.475 kr. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede, uanset styrker. Synsprøven koster 175 kr. iFree kan tilkøbes. Tilbuddet gælder fra d. 11.09.2017 til og med d. 22.10.2017