gratis fritidslinser

til dig der dyrker sport
BOOK SYNSPRØVE

GRATIS FRITIDSLINSER

til dig der dyrker sport
BOOK SYNSPRØVEDyrk sport med fritidslinser

Vil du have frihed til at bevæge dig uden at skulle tænke på om dine briller dugger, ryger af eller går i stykker, når du træner? Lige nu og frem til d. 31. januar 2018 giver vi dig tre måneders fritidsabonnement helt gratis. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre dig opmærksom på, at fritidslinser kan være et fantastisk supplement til din brille – særligt hvis du lever en aktiv tilværelse.

Fritidslinser giver dig frihed til at være aktiv, når som helst og hvor som helst. Fritidsabonnementet er til dig, der er glad for dine briller, men gerne vil bruge linser en gang imellem. I vores fritidsabonnement modtager du kun halvt så mange linser, som hvis du vælger et almindeligt abonnement. Det betyder, at du modtager kontaktlinser til 2 ud af 4 dage.

Vi gør linser enkelt og nemt for dig

Hos Smarteyes gør vi dit valg af både kontaktlinser og kontaktlinseabonnement så enkelt og let for dig som muligt. Vi samarbejder med to af verdens største og dygtigste leverandører, Alcon og CooperVision. Vi tilbyder dig fritidskontaktlinser til 4 forskellige priser afhængigt af dit behov. Priserne starter ved 100 kr. om måneden.

Dine fordele

• En kontaktlinsesynsprøve er altid gratis
• Alle kontrolbesøg hos optikeren er med i dit abonnement
• Du kan altid afprøve en ny kontaktlinse gratis
• Du kan altid returnere uåbnede æsker og få dem modregnet i dit abonnement

Om tilbuddet

Tilbuddet indeholder kontaktlinser til fritidsbrug 2 ud af 4 dage. Normal prisen er 100,- 200,- eller 300,- afhængig af linsetypen. Tilbuddet gælder kun nye kontaktlinsekunder, der tegner abonnement inden d. 31. januar, og som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder. Du kan altid opsige dit abonnement med en måneds varsel. Ønsker du et i stedet et fuldtidslinse-abonnement kan du få rabatbeløbet fra fritidsabonnementet på dit fuldtidsabonnement.