50% på alle stel

ENKELTSTYRKEBRILLER 725,-
FLERSTYRKEBRILLER 2.725,-
GÅ TIL BRILLESIDEN

50% PÅ ALLE STEL

ENKELTSTYRKEBRILLER 725,-
FLERSTYRKEBRILLER 2.725,-
GÅ TIL BRILLESIDEN


forny din efterårsstyrke med smarte designerbriller

Vil du gå efteråret i møde med fornyet styrke og smarte designerbriller? Så har vi et godt tilbud. Lige nu og frem til d. 10 december giver vi dig 50% på alle stel, når du køber briller hos Smarteyes. Det betyder, at du kan få en flerstyrkebrille til en samlet pris på 2.725 kr. og en enkeltstyrkebrille til en samlet pris på 725 kr. Tilbuddet gælder uanset din styrke.

Når du skal vælge briller, får du altid frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde det stel, der bedst passer til dig og din stil. Alle vores briller er med tynde, lette glas, antirefleksbehandling og hærdning. Vores flerstyrkebriller er desuden med bredt læsefelt. Vil du gå efteråret i møde med fornyet styrke og smarte designerbriller? Så kig forbi en af vores butikker.

SYGEFORSIKRING
Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du op til 30% af brillens pris i tilskud. Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark
Vores mest avancerede brilleglas slebet efter digital udmåling hedder iFree

SMART360 GØR DET NEMT AT BETALE

Hos Smarteyes er vi glade for nemme løsninger. Derfor kan du dele prisen på dine nye briller op med Smart360. Med Smart360 bestemmer du selv, om du vil betale for dine briller over 10 eller 20 måneder – helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du ender altså med at betale samme pris for brillen som ved kontant betaling. Det er smart.

TILBUDDET INDEHOLDER

Frit valg mellem alle stel inkl. enkeltstyrkeglas, uanset styrker, normalpris 1.450 kr. Normalpris for hele flerstyrkebrillen 3.450 kr., heraf flerstyrkeglas, uanset styrker 2.000 kr. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Synsprøve er ikke inkluderet i tilbuddet og koster 175 kr. iFree kan tilkøbes. Tilbuddet gælder fra 30.10.2017 til 10.12.2017