ER DINE ARME BLEVET FOR KORTE?

Så er det måske blevet tid til at forny din brillegaderobe med ”nu skal jeg på ferie og læse-brillen” eller ”bogstaverne på min telefon er krympet-brillen”. Lige nu får du flerstyrkeglas til halv pris, når du køber flerstyrkebriller hos Smarteyes. Du har altid frit valg i hele butikken, så dine nye briller passer til dig og din stil. Skal dit sommerlook være moderne, feminint, cool eller legesygt? Gå på opdagelse i de nyeste sommerlooks a la Smarteyes.

GI’ DINE ØJNE EN VELFORTJENT FERIE

Dit syn ændrer sig hele tiden, og derfor er det en befrielse at få nye briller, der gør både dit look og bogstaverne i bogen, magasinet eller på telefonen lidt skarpere. Sommertid er ferietid, og det betyder, at du har tid til at nyde livet og slappe af i solen med dit yndlingsmagasin eller ved poolkanten med en god bog. Det er typisk også tiden, hvor det går op for dig, at du har brug for nye briller. Skynd dig ned i din lokale Smarteyes, og kom sommeren i forkøbet.

SMART BETALING GØR DET NEMT AT BETALE

Hos Smarteyes er vi glade for nemme løsninger. Derfor kan du dele prisen på dine nye briller op. Med Smart Betaling bestemmer du selv, om du vil betale for dine briller over 10 eller 20 måneder – helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du ender altså med at betale samme pris for brillen som ved kontant betaling. Det er smart.

TILBUDDET INDEHOLDER

Frit valg mellem alle briller, uanset styrker. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede. Normalpris for hele flerstyrkebrillen 3.450 kr., heraf flerstyrkeglas 2.000 kr. Synsprøven koster 175 kr. iFree kan tilkøbes. Tilbuddet gælder til 29.07.2018.

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid