Få frisk syn og frihed til ferien

Har du brug for frihed og komfort til sommerferien? Hos Smarteyes har vi lige åbnet vores butik nr. 100, og i den anledning har vi skåret prisen midtover på linser. Det betyder at du lige nu får 6 måneders abonnement med 50% rabat, når du tegner et nyt abonnement på kontaktlinser.

Vores dygtige optikere står klar til at vejlede dig i dit valg af linser i din nærmeste Smarteyes. Det eneste du skal gøre, er at booke tid til en nyudmåling under book synstest. For at hjælpe dig på vej mod mere fleksibilitet og frihed som kontaktlinsebruger, har vi samlet og gjort op med 6 udbredte myter om linser.

Vil du have det bedste fra to verdener og skifte mellem briller og kontaktlinser? Så har vi lige nu også et godt tilbud på briller.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder:

50% rabat på kontaktlinseabonnement i 6 måneder. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter, og gælder kun nye kontaktlinsekunder, der tegner kontaktlinseabonnement inden den 04.09.2022, og som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder.