Oplev friheden med kontaktlinser til dine behov

Er du i tvivl om kontaktlinser er noget for dig? Mange tror fejlagtigt, at kontaktlinser ikke er for dem. Det vil vi gerne udfordre og lade komme an på en prøve! Derfor giver vi dig nu mulighed for at afprøve kontaktlinser - helt gratis - resten af året! Tilbuddet er uforpligtende og gælder både endagslinsermånedslinser og fritidslinser. For at hjælpe dig på vej mod mere fleksibilitet og frihed som kontaktlinsebruger, har vi samlet 6 af de mest udbredte myter om linser. Har du for eksempel brug for en flerstyrkelinse med glidende overgang, er det intet problem. Vores dygtige optikere står klar til at vejlede dig i dit valg af linser i din nærmeste Smarteyes. Det eneste du skal gøre er at booke tid til en nyudmåling under book synstest. Vil du vide mere om kontaktlinser, har vi samlet en række af de mest almindelige spørgsmål og svar.

Vil du have det bedste fra to verdener og skifte mellem briller og kontaktlinser? Så har vi lige nu også et godt tilbud på briller.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}

Tilbuddet indeholder:

Kontaktlinser resten af året. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter og gælder kun nye kontaktlinsekunder, der tegner abonnement inden den 31.12.21 og som ikke har haft abonnement de seneste 12 måneder.