Vores bedste kontaktlinsetilbud

Få gratis linser resten af året

Er du i tvivl om, hvorvidt kontaktlinser er den rigtige løsning for dig? Så er det oplagt at prøve det af nu – vi giver nemlig gratis linser året ud, når du tegner et abonnement på 6 måneder. Book en tid til en synstest, eller kig forbi din nærmeste Smarteyes-butik og få hjælp af vores fagkyndige personale til at finde den helt rigtige løsning for dig. Du kan både vælge vores endagslinser, månedslinser eller fritidslinser. Udover kontaktlinserne får du også gratis synstest og levering af kontaktlinser til din postkasse. Hvis du ikke synes kontaktlinser i løsningen for dig, kan du i det nye år levere de resterende linser tilbage til os, på den måde er du ikke forpligtet til at gennemføre abonnementet.

Vil du have det bedste fra to verdener?

Vi kører lige nu også tilbud på vores flerstyrkebriller, og du kan derfor nemt skifte mellem briller og kontaktlinser til en god pris.

Tilbuddet indeholder

Gratis linser året ud, når du tegner et linseabonnement på 6 måneder. Tilbuddet gælder kun nye kontaktlinse-kunder, der tegner et abonnement inden den 4. december 2022, og som ikke har haft et abonnement de seneste 12 måneder.