Sæt kulør på tilværelsen!

Sæt kulør på tilværelsen og vær’ med til at hylde forskellighed ved at iklæde dig en brille med farvede stænger. Hos Smarteyes omfavner vi forskellighed, og arbejder aktivt for at alle skal se og have det godt. Derfor vil vi sammen med Landsforeningen Downs Syndrom i marts bidrage til deres arbejde for alle menneskers potentiale og ligeværd.
Vi donerer 50 kr. for hver solgte brille til Landsforeningen Downs Syndrom

Vi hylder forskellighed.

Vi sætter pris på forskellighed. Derfor har vi lavet en helt ny kollektion til børn og unge, der skal hylde forskellighed. Stellene er i legende farver og ligesom mange i marts bærer farverige, forskellige strømper, så er stængerne på brillerne i forskellige farver. For hver solgte brille fra kollektionen donerer vi 50 kr. til Landsforeningen Downs Syndroms vigtige arbejde.

Vi støtter Landsforeningen Downs Syndrom

Hos Smarteyes deler vi Landsforeningen Downs Syndroms værdier. For at støtte organisationen donerer vi 50 kr. per solgte børne- og ungdomsbrille fra vores nyeste kollektion.
Vi hylder forskellighed med ny børnebrillekollektion

Ny brillekollektion

I marts lancerer vi en helt ny brillekollektion med trefarvede stel til børn og unge. Tanken bag kollektionen er at hylde forskellighed. Stellene findes i alle Smarteyes-butikker.

R041C1
Jens-Philip R041
-
500:-
R040C1
Stig-Johan R040
-
500:-
R036C1
Elly-Nora R036
-
500:-
R039C1
Stig-Johan R039
-
500:-
R035C1
Elly-Nora R035
-
500:-


Gå på opdagelse i hele vores børnebrilleunivers

Se alle børne- og ungdomsstel