bestil

Brillepakke

webshop01
book

synsprøve

webshop02
find valgfrit stel

i butikken

webshop03

Vi er her for at passe på dig og dine øjne

Som optikerkæde er vi klar over, at vi tilbyder en service, som mange har haft brug for, imens Danmark har været lukket. Derfor vil vi gerne gøre det så enkelt, sikkert og fordelagtigt som muligt for dig at handle briller. Lige nu får du dobbelt op på dit brillekøb. Det vil sige, at du får en gratis solbrille i dine styrker med i prisen, når du køber briller. Du kan også få din synsprøve samt en tryghedsordning gratis, hvis du forudbestiller dine briller i vores webshop herunder.

Ekstra fordele ved at handle endnu mere trygt og sikkert 

Vi har indført flere tiltag i butikken, så vi fortsat kan handle trygt med hinanden. Derudover har vi lanceret en webshop, så du har mulighed for at forudbestille dine briller. På den måde handler vi stadig mest muligt hjemmefra, så besøgstiden i butikken samt berøring med fx dankortterminaler reduceres. Med andre ord handler vi tryghed med hinanden. Som tak kvitterer vi med en gratis synsprøve og gratis tryghedsordning.

Sådan gør du 

Det foregår på den måde, at du vælger den brillepakke, der passer til dig i vores webshop herunder - dernæst booker du en synsprøve. Når vi ses i butikken, står vores autoriserede optikere klar til at foretage en grundig undersøgelse af dit syn. Det er naturligvis også i butikken, at du vælger, og finder inspiration til, det valgfrie stel, som passer dig bedst. Som altid har du frit valg mellem alle stel og alle vores briller er inkl. stel, glas, antirefleks og hærdning samt bredt læsefelt i flerstyrkebriller.

shop001

Flerstyrkepakke 3.450 kroner

Pakken indeholder:

Et par flerstyrkebriller + solbriller i samme styrke. Frit valg mellem alle stel, inkl. kvalitetsglas med bredt læsefelt, synsprøve og tryghedsordning. Normalpris 6.150,-

Bestil brillepakke
shop002

Flerstyrkepakke med digitalfit 5.250 kroner

Pakken indeholder:

Et par flerstyrkebriller + solbriller i samme styrke. Frit valg mellem alle stel, inkl. digitalt udmålte brilleglas, bredeste læsefelt, synsprøve og tryghedsordning. Normalpris 7.950,-

Bestil brillepakke
shop003

Enkeltstyrkepakke 1.450 kroner

Pakken indeholder:

Et par enkeltstyrkebriller + solbriller i samme styrke. Frit valg mellem alle stel, inkl. kvalitetsglas med antirefleks og hærdning, synsprøve og tryghedsordning. Normalpris 2.950,-

Bestil brillepakke
shop004

Enkeltstyrkepakke med digitalfit 2.050,- kroner

Pakken indeholder:

Et par enkeltstyrkebriller + solbriller i samme styrke. Frit valg mellem alle stel, inkl. digitalt udmålte brilleglas, anirefleks, hærdning, synsprøve og tryghedsordningNormalpris 3.550,-

Bestil brillepakke
Kundedata
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
PhoneMessageText
EmailMessageText
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge et personnummer. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under når du ønsker det.

Accepter generelle købsvilkår

{{ processingOrder == true ? 'ProccessShopText' : 'Til betaling' }}

Det med småt

Tilbuddet indeholder: En brille og en brille med farvede solbrilleglas i samme styrke. Frit valg mellem alle brillestel. Normalprisen samlet for flerstyrkebrillerne er 5.575 kr. Normalprisen for enkeltstyrkebrillerne er 2.950. Alle glas er tynde, antirefleksbehandlede og hærdede, uanset styrker. Normalpris for synsprøven 175 kr. Normalpris for tryghedsordning til enkeltstyrke 200 kr., og til flerstyrke 400 kr. Normalpris for DigitalFit med sundhedstjek til enkeltstyrke 600 kr., og til flerstyrke kr. 1.800,- Tilbuddet gælder kun når det er bestilt i webshoppen, og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Hos Smarteyes kan du handle enkelt, sikkert og uden ubehagelige overraskelser. Vi tilbyder blandt andet 3 måneders fortrydelsesret. Tjek vores generelle købsvilkår.