bestil

Brillepakke

Black Friday
book

synsprøve

Tilbud
find valgfrit stel

i butikken

Smarteyes

Køb designerbriller med 50% rabat til Black Friday

Vi skal passe på hinanden, og en klassisk Black Friday vil betyde, at vi er for mange sammen i vores butikker. Derfor har du lige nu en unik mulighed for at købe designerbriller med Black Friday rabat online helt frem til den 28. november.

Sådan gør du

  1. Vælg den brillepakke, der passer til dig i webshoppen herunder.
  2. Book tid til synstest, når det passer dig, og gerne inden 31. december. Når du møder op i butikken bliver dine øjne grundigt undersøgt af en af vores autoriserede optikere.
  3. Vælg den brille, der matcher dig og din personlighed! Du vælger brillen i butikken, fx i forbindelse med din synstest. Som altid har du frit valg mellem alle stel og alle vores priser er inkl. stel, glas, antirefleks og hærdning samt bredt læsefelt i flerstyrkebriller.

Vi glæder os til at tage imod dig

Forelsker du dig i flere af vores briller eller solbriller, eller ønsker et tilvalg, kan du uden problemer tilkøbe det, når du kommer ind i butikken - naturligvis også med 50% rabat. Booker du tid til synstest, og finder ud af, at du ikke har behov for briller, får du naturligvis dine penge tilbage. Vi glæder os til at tage imod dig! 

1812,50 kroner

Flerstyrkepakke 1.812,50 kroner

Pakken indeholder:

Et par flerstyrkebriller. Frit valg mellem alle stel, inkl. kvalitetsglas med bredt læsefelt og synsprøve. Normalpris: 3.625,-

Bestil brillepakke
2712,50 kroner

Flerstyrkepakke med digitalfit 2.712,50 kroner

Pakken indeholder:

Et par flerstyrkebriller. Frit valg mellem alle stel, inkl. digitalt udmålte brilleglas, bredeste læsefelt og synsprøve. Normalpris: 5.425,-

Bestil brillepakke
812,50 kroner

Enkeltstyrkepakke 812,50 kroner

Pakken indeholder:

Et par enkeltstyrkebriller. Frit valg mellem alle stel, inkl. kvalitetsglas med antirefleks, hærdning og synsprøve. Normalpris: 1.625,-

Bestil brillepakke
1112,50 kroner

Enkeltstyrkepakke med digitalfit 1.112,50 kroner

Pakken indeholder:

Et par enkeltstyrkebriller. Frit valg mellem alle stel, inkl. digitalt udmålte brilleglas, antirefleks, hærdning og synsprøve. Normalpris: 2.225,-

Bestil brillepakke
Kundedata
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Ange din telefonnummer
Ange din email
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge et personnummer. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under når du ønsker det.

Accepter generelle købsvilkår

{{ processingOrder == true ? 'ProccessShopText' : 'Til betaling' }}

Tilbuddet indeholder:

En brillepakke med 50% rabat på normalprisen inklusiv synsprøve. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og abonnementer og gælder til og med søndag den 28. november. Hos Smarteyes kan du handle enkelt og sikkert. Vi tilbyder blandt andet 3 måneders fortrydelsesret. Tjek vores generelle købsvilkår.