Sarah Lind, Salgsassistent i Smarteyes Herning

"Som salgsassistent er det vigtigt, at du er servicemindet og åben, men det er også vigtigt, at du har en høj faglighed"

Som salgsassistent vejleder du kunden

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud?

Mit job som salgsassistent hos Smarteyes består først og fremmest i at sælge briller. Det gør jeg ved at tale med kunder, der kommer ind i butikken og fortælle om vores koncept. Jeg tager mig af kunden fra start til slut og sender kunden til synsprøve, vejleder dem i forhold til stel, og måler briller op. Derudover laver jeg praktiske ting, såsom at holde butikken pæn og sørge for, at stellene hænger flot.

Hvad er det bedste ved at være salgsassistent?

Jeg går meget op design og mode, og derfor elsker jeg også at vejlede kunder i, hvilke briller, der klæder dem. Det bedste ved at arbejde hos Smarteyes er dog helt klart fællesskabet. Hos Smarteyes er du altid en del af et team, og du bliver inddraget i vigtige beslutninger uanset din stillingsbetegnelse. Jeg får ansvar, og det betyder, at jeg hele tiden udvikler mig. Det betyder også, at det er sjovt at gå på arbejde.  





Ledige stillinger

Vi søger altid motiverede og dygtige mennesker, som vil være med til at give vores kunder den bedst tænkelige service.

Se mere

Arbejde hos Smarteyes

Vi tror på, at en værdibaseret tilgang, udviklende arbejdsopgaver og det at have det sjovt på arbejdspladsen er vigtige succesfaktorer.

Se mere