Solbriller til damer

Er du på udkig efter nye damesolbriller? Hos Smarteyes finder du et stort udvalg af smarte og trendy solbriller til kvinder. Vælg mellem solbriller fra vores egne designere og kollektioner, som vi har udviklet i samarbejde med førende skandinaviske designere som Efva Attling og Oscar Jacobson.

Gå på opdagelse i vores kollektioner til kvinder her på siden, og prøv solbrillerne på i din nærmeste Smarteyes i dag.

Find din nærmeste Smarteyes

Stort udvalg af flotte solbriller til kvinder

Du har et ocean af muligheder, når du skal finde dine nye solbriller til damer hos Smarteyes. Damesolbriller er ikke blot praktiske til at beskytte dine øjne. De er også vigtige fashion statements.

Vi har solbriller i alt fra oversized stel til cat eye designs. Og et væld af andre skandinaviske stilarter, der gør din stil unik og passer til ethvert outfit. Alle solbriller til damer online her på siden finder du ovenikøbet kun hos os.

Sommerens must haves til kvinder

Det ideelle par solbriller beskytter ikke blot dine øjne mod solens UV-stråler. De fuldender også dit outfit. Især hvis du vælger en solbrille fra sæsonens solbrillemode. Solbrillemoden for 2024 er præget af overdimensionerede tynde metalstel, forskellige glasfarver, 70’er-referencer og tidens klassiske stelformer.

Dine muligheder er mange for at finde et par populære solbriller til damer, der falder i din smag. Tænk over din personlighed og stil, når du skal vælge dine nye solbriller. Hvis du får brug for hjælp, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med alt fra valg af stel til styrken og farven i dine glas.

Damesolbriller i kvalitetsmaterialer

Materialer som letvægtsplast og tynde, men holdbare metaller sikrer dig god komfort og langvarigt brug. Vores damesolbriller findes også med egenskaber, som gør dit look endnu smartere. Blandt andet graduerede glas og spejleffekter.

Har du behov for solbriller med styrke?

Bruger du briller eller kontaktlinser til hverdag, kan du have fordel af solbriller med styrke.

Dyrker du en aktivitet som cykling eller løb, færdes du i trafikken, eller er du glad for at læse i solen? Solbriller med styrke sikrer dig et optimalt syn, når du opholder dig udenfor – både i aktive og stillesiddende situationer.

Kom ind forbi din nærmeste Smarteyes og hør om muligheden for at få styrke i dine damesolbriller, eller bestil tid en synsprøve allerede i dag.

Book gratis synstest

 

Køb dine nye solbriller til damer hos Smarteyes

Lad vores online solbrillekollektion til kvinder inspirere dig, eller udforsk vores store sortiment i en af vores mange butikker over hele landet. Alle brillemodeller kan du også få som solbriller. Smart, ikke? Find din nærmeste Smarteyes her.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092