Farveskiftende glas

Et smart alternativ til dine solbriller

Farveskiftende glas som alternativ til solbriller

I briller fra Smarteyes er antirefleksbehandling og hærdning altid inkluderet. Udover det kan du vælge tilvalg for at tilpasse dine briller yderligere til præcis dine behov. Eksempelvis med farveskiftende glas, som sikrer dig større synskomfort i din hverdag, hvor du befinder dig i skiftende lysforhold.

Farveskiftende glas er et smart alternativ til solbriller med styrke. Farveskiftende glas bliver automatisk mørkere i sollys og skifter til almindelige klare brilleglas igen, så snart du træder indenfor. Farveskiftende glas reagerer på UV-lys og bliver mørkere, jo stærkere lyset er.

Hvad er farveskiftende glas, og hvad koster de?

Farveskiftende glas fungerer som en blanding mellem almindelige briller og solbriller. Glasset skifter fra at være uden farve til at blive mørkere afhængig af intensiteten og mængden af sollys. Farveskiftende glas fås både til enkeltstyrkeglas og flerstyrkebriller. I Smarteyes er prisen for farveskiftende glas kun 800 kr.

Hvordan virker farveskiftende glas?

I farveskiftende glas bliver dine brilleglas mørkere, så snart solens UV-lys rammer dine brilleglas. Når du er udendørs, ændres glasfarven altså alt efter, hvad dagslyset kræver.

Dine brilleglas skifter fra klart glas til mørkere glas ud fra, hvor lyst det er udenfor. Jo stærkere sollyset er, jo mørkere bliver dine brilleglas. Eftersom at glasset reagerer på sollys, bliver de klarere, når du opholder dig indendørs. Eller når du kører bil, fordi bilruden filtrerer sollyset væk.

På en overskyet dag kan glasset få en mørkere tone, og på en skyfri dag med stærkt sollys bliver dine brilleglas lige så mørke som solbriller. Farveskiftende glas sikrer dermed en behagelig balance mellem det mørke glas og lysintensiteten udendørs.

Hvem kan have glæde af farveskiftende glas?

Det farveskiftende glas er et smart alternativ til dig, der er på farten og befinder dig i mange forskellige belysningsforhold i løbet af dagen. Eller til dig, der bare gerne vil have dine briller og dine solbriller i et og samme produkt. Teknologien bag farveskiftende glas giver dig en enestående mulighed for at have en brille, der også fungerer som solbriller ved automatisk at blive mørkere, når du befinder dig i sollys.

Når du køber briller med farveskiftende glas hos din nærmeste Smarteyes, er antirefleksbehandling og hærdning altid inkluderet. De farveskiftende glas findes i brune og grå farver. Det brune glas øger kontrasterne og giver dine omgivelser en varm tone. Det grå glas ændrer ikke på nuancerne, men forstærker i stedet de farver, du ser. Det brune glas kan opleves som lidt lysere end de grå, men de bliver mørkere, så snart sollys rammer dine brilleglas.

Flere alternativer

Der findes flere alternative til dig, der ønsker solbriller i din styrke. Hvis du ofte befinder dig ved vandet eller på skibakken, kan polariserede glas være et glimrende alternativ. Polariserede glas mindsker minimerer refleksioner fra eksempelvis sne, vand og is.

Læs mere om polariserede glas her, eller hør mere i din nærmeste Smarteyes i dag.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092