Faste lave priser

På briller til erhverv

Frit valg og fast pris med en firmaaftale

Hos Smarteyes har vi kun to faste priser på vores firmabriller. En for enkeltstyrkebriller og en for flerstyrkebriller. Det gør det enkelt for dig, der er medarbejder. Ligesom det sikrer, at virksomheder ikke får nogen uventede ekstraregninger.

Gratis synstest og tryghedsordning

Vores synstest til medarbejdere er altid gratis, og det er vores tryghedsordning også. Ingen undtagelser eller begrænsninger. Bliver brillen knust, ridset, beskadiget eller stjålet, kvitterer vi med en ny brille mod en egenbetaling på kun 350 kr. for enkeltstyrkebriller og 750 kr. for flerstyrkebriller. Tryghedsordningen for medarbejdere med en firmaaftale i Smarteyes dækker i 1 år.

Firmabriller med enkeltstyrkeglas: Kun 1.000 kr.
Firmabriller med flerstyrkeglas: Kun 1.500 kr.

Ekstra fordele for medarbejdere

Medarbejdere kan helt eksklusivt spare 50% på nye brillers normalpris fra vores omfattende udvalg i helt op til 3 måneder efter købet af erhvervsbriller. Alle priser er opgivet eksklusiv moms og forudsætter, at der er indgået en firmaaftale med Smarteyes.

I op til 3 måneder efter medarbejdere har købt erhvervsbriller, kan de helt eksklusivt spare 50% på den normale pris på nye briller fra vores omfattende udvalg. Alle priser er opgivet eksklusiv moms og forudsætter, at der er indgået en firmaaftale med Smarteyes.

Se generelle betingelser og vilkår her.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092