Solbriller med styrke

Solbriller med styrke

Hos Smarteyes kan du få solbriller i lige præcis din styrke – helt uden at gå på kompromis med funktionalitet og design.

Solbriller med styrke sikrer dig både et godt syn i solen og beskytter dine øjne mod solens UV-stråler. Du får med andre ord i all-in-one løsning med fokus komfort, stil og pasform. Det bliver ikke smartere at bruge solbriller med styrke fra Smarteyes.

Besøg en af vores butikker landet over, og lad vores dygtige optikere hjælpe dig med at finde en solbrilleløsning tilpasset din individuelle synsfejl. Du kan booke tid til en gratis synstest lige her.

3 gode grunde til at vælge solbriller med styrke

Solbriller med styrke er en investering i din evne til at opleve god livskvalitet, når solen forkæler dig. Her er 3 grunde til at vælge styrke i dine solbriller:

1. Komfort og funktionalitet

  • Få din unikke styrke i glassene: Er du begrænset af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn eller andet? Solbriller med styrke afhjælper din synsfejl og beskytter mod solens stråler. Du undgår samtidig at skifte mellem almindelige briller og solbriller.
  • Tag en pause fra kontaktlinserne: Hvis du bruger kontaktlinser, giver solbriller med styrke dig mulighed for at tage en pause fra dem. Det kan især være en fordel i støvede eller blæsende miljøer, hvor du kan opleve gener med dine kontaktlinser.

2. Øjenbeskyttelse

  • Oplev 100% UV-beskyttelse: Når du køber solbriller med styrke hos Smarteyes, får du fuld UV-beskyttelse. Det er vigtigt for at forebygge eventuelle skader på dine øjnene fra solens usunde stråler.

3. Tilpasning til stil

  • Vælg dit eget solbrillelook: Hos Smarteyes vælger du selv dit favoritstel og farven på dine glas – også når du køber solbriller med styrke. Vi tilpasser dine solbriller til din personlige stil.

Hvad koster solbriller med styrke?

Hos Smarteyes kan du få solbriller med styrke til smarte priser. Du kan få solbriller med enkeltstyrkeglas fra kun 500 kr. og solbriller med flerstyrkeglas fra kun 1.000 kr.

Du designer dine egne solbriller med styrke ved at vælge frit mellem alle vores solbrillestel i butikken og glas til dine behov. Efter at du har valgt dit favoritstel, får du hjælp af din optiker til at vælge de rette enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas til dine behov.

Du vælger også selv, hvilken farve du ønsker dine solbrilleglas i. Prisen for farvede glas starter fra kun 400 kr. Læs mere om tilvalg til brilleglas.

Tilbud på solbriller med styrke

Hos Smarteyes finder du altid briller og solbriller med styrke til gode priser. Hold dig opdateret på vores tilbud på glas og skandinaviske designerstel via linket her. Alle tilbud gælder også solbriller med styrke.

Se aktuelle tilbud

Solbriller med styrke og glidende overgang

Hos Smarteyes kan du få solbriller med styrke til alle synsfejl. Uanset størrelsen på dine styrker. Og uanset dit behov for at se på forskellige afstande. Du kan med andre ord få solbriller med styrke og glidende overgang. Bruger du briller med glidende overgang normalt, er solbriller med glidende overgang nærmest en nødvendighed for at se godt i solen. Hør om dine muligheder for at få solbriller med glidende overgang i din nærmeste Smarteyes.

Hvornår er det en god idé at få styrke i sine solbriller?

Bruger du briller, er det oplagt at vælge solbriller med styrke. Men der er også andre situationer, hvor du vil have stor fordel af at få styrke i dine solbriller.

Udendørs sport og aktiviteter

Dyrker du golf, fiskeri, løb eller cykling? Solbriller med styrke dig mulighed for at udføre din aktivitet med et godt syn. Se klart og bedøm afstande mere nøjagtigt uden at blive påvirket af solens skarpe lys.

Ferier og udflugter

På ferie bliver du ofte udsat for forskellige lysforhold og skiftende vejrforhold, når du f.eks. befinder dig på stranden, i bymiljøer eller bjergområder. Styrke i solbriller kan hjælpe dig med at oprette et godt syn, uanset hvor du rejser hen.

Blænding i trafikken

Især i trafikken er det vigtigt med et godt syn. Blænding er bl.a. noget af det, der kan føre til ubehagelige situationer bag rattet eller cykelstyret. Solbriller med styrke sikrer, at du ikke bliver blændet og altid ser godt.

Book gratis synstest her

Vores dygtige optikere glæder sig til at måle din synsstyrke og hjælpe dig med at finde de bedste solbriller med styrke til dine behov. Book tid til en gratis synstest her.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092