Solbriller til herrer

På udkig efter nye herresolbriller? Hos Smarteyes finder du et stort udvalg af smarte og moderigtige solbriller til mænd. Vælg mellem solbriller fra vores egne designere eller kollektioner, som vi har udviklet i samarbejde med førende skandinaviske designere. Du finder bl.a. løbende nyheder fra Oscar Jacobson.

Gå på opdagelse i vores kollektioner til mænd her på siden, og prøv solbrillerne på i din nærmeste Smarteyes.

Find din nærmeste Smarteyes

Stort udvalg af solbriller til mænd

Er du til firkantede eller runde herresolbriller? Eller klassiske pilotsolbriller? Foretrækker du et tidløst sort stel, eller er du til farver som lille eller rød?

Hos Smarteyes finder et stort udvalg af solbriller til mænd, der kan hjælpe dig med at udtrykke dig unikt. Vores herresolbriller i skandinaviske designs forhandles kun hos os. Det er din garanti for en unik solbrille.

Sommerens must haves til mænd

Den perfekte balance mellem stil og funktionalitet er vigtig, når du skal vælge dine nye solbriller til herrer.

Herresolbriller kommer i mange former og designs. Lige fra klassiske pilotsolbriller til moderne og sporty modeller, som altid har hittet i solbrillemoden. Solbrillemoden for 2024 har da også præsenteret en genfødsel af mange af de modeller, der har gjort solbriller til en fast bestanddel af modebevidste mænds garderobe.

Når du skal vælge dine nye solbriller, er det en god idé at tænke over din personlighed og stil. Får du brug for hjælp, står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med dit bedste valg af solbriller til herrer.

Få et optimalt syn med solbriller med styrke

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til hverdag, kan solbriller med styrke   gøre din hverdag meget smartere. Solbriller med styrke sikrer dig et optimalt syn, når du opholder dig udenfor. Og hvem vil ikke have det?

Hvis du dyrker en aktivitet som cykling eller løb, færdes i trafikken eller er glad for at læse i solen, er der god grund til at overveje solbriller med styrke. Kig forbi en af vores butikker og hør om muligheden for at få styrke i dine herresolbriller. Du kan også springe rådgivningen over og booke tid til en synstest allerede i dag.

Book gratis synstest

 

Køb kvalitetssolbriller til mænd i Smarteyes

Køber du herresolbriller hos Smarteyes, er du sikker på nøje udvalgte materialer. Du finder stel i bl.a. metal og acetat, og alle modeller yder 100% UV-beskyttelse for at hjælpe dig med at passe godt på dit syn i solen.

Dine muligheder er mange. Og smarte. Uanset om du skal tilføje et trendy element til din brillegarderobe eller solbriller til hverdagsbrug. Og uanset om du vil have normale solbrilleglas eller polariserede solbriller.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092