Hvilken damebrille matcher din stil og dine behov?

Hos Smarteyes finder du et stort udvalg af designer damebriller. Fortrækker du stel i plast eller metal, med eller uden næsepuder, briller der skiller sig ud, eller briller, der er mere diskrete? Vi har det hele i både små og større størrelser.  Flere gange om året lancerer vi spændende limited kollektioner. Hos Smarteyes har du frit valg mellem alle vores damebriller - helt enkelt. Find den damebrille der passer til din stil og personlighed, og kom ind i butikken og prøv den på. Her kan du se vores udvalg af vores damebriller.

Ofte stillede spørgsmål om briller

Hvilke damebriller passer til din ansigtsform? 
Dit brillevalg handler mere om personlighed og stil end ansigtsform. Men ansigtsform har også betydning for, hvilket et udtryk et stel giver. Man skelner typisk mellem fire ansigtsformer: rundt, firkantet, ovalt og hjerteformet. Markerede stel klæder ofte et rundt ansigt. En rund brille klæder ofte et firkantet ansigt, og firkantede briller klæder ofte et hjerteformet ansigt. Har du et ovalt ansigt, kan du typisk eksperimentere mere med former.

Hvordan er brillemoden for damer? 
Brillemoden er i tiden stærkt inspireret af 70’ernes frimodige stemning domineret af oversized designs, kantede rektangulære stel og runde faconer. De moderniserede klassikere hitter og især briller, som formår at fremhæve personlig stil er blevet populære.  Book din synstest online her og få vores anbefaling.