Hvilke damebriller matcher bedst din stil og dine behov?

I din nærmeste Smarteyes finder du et stort udvalg af damebriller i unikt skandinavisk design. Fortrækker du dit stel i plast eller metal, med eller uden næsepuder, kreative designs eller briller, der er mere diskrete?

Vi har det hele i både små og større størrelser.  Flere gange om året lancerer vi eksklusive kollektioner. Hos Smarteyes har du frit valg mellem alle vores damebriller til en fast pris. Med enkeltstyrkeglas fra kun 1.000 kr. og flerstyrkeglas fra kun 2.500 kr.

Find de damebriller, der passer til din stil og personlighed, og kom ind i butikken og prøv dem på. Her kan du se vores udvalg af vores damebriller.

Ofte stillede spørgsmål om briller

Hvilke damebriller passer til din ansigtsform? 
Dit brillevalg handler mere om personlighed og stil end ansigtsform. Men ansigtsform har også betydning for, hvilket et udtryk et stel giver. Man skelner typisk mellem fire ansigtsformer: rundt, firkantet, ovalt og hjerteformet. Markerede stel klæder ofte et rundt ansigt. En rund brille klæder ofte et firkantet ansigt, og firkantede briller klæder ofte et hjerteformet ansigt. Har du et ovalt ansigt, kan du typisk eksperimentere mere med former.

Hvordan er brillemoden for damer? 
Brillemoden er i tiden stærkt inspireret af 70’ernes frimodige stemning domineret af oversized designs, kantede rektangulære stel og runde faconer. De moderniserede klassikere hitter og især briller, som formår at fremhæve personlig stil er blevet populære.  Book din synstest online her og få vores anbefaling.