Sådan fungerer dit kontaktlinseabonnement

Med kontaktlinser på abonnement fra Smarteyes har du taget et stort skridt mod et mere behageligt liv som kontaktlinsebruger. Du starter med at bestille en synsprøve hos en af vores autoriserede optikere. Herefter har du dine første kontaktlinser i postkassen inden for en uge, og du er klar til at høste alle fordelene ved dit kontaktlinseabonnement. Et kontaktlinseabonnement fra Smarteyes indeholder alt, hvad du har brug for. Du betaler et fast lavt månedligt beløb og skal ikke bekymre dig om uventede ekstra tillæg. Dine linser bliver sendt hjem til dig, og du kan til enhver tid komme ind i butikken og få hjælp, uden at det koster dig noget – for eksempel hvis du får behov for at få korrigeret dine styrker.

Hvad indgår i dit abonnement?

I vores kontaktlinseabonnement betaler du et fast lavt månedligt beløb, og skal ikke bekymre dig om ekstra tillæg, hvis du for eksempel får brug for at ændre dine styrker. Ud over kontaktlinserne, får du: gratis synsundersøgelse og levering af kontaktlinser til din hjemmeadresse. Når du abonnerer på månedslinser, er linsevæsker også inkluderet i dit abonnement. Tal med personalet i din nærmeste Smarteyes for at finde det kontaktlinseabonnement, der passer bedst til dig. Læs mere om vores kontaktlinsevilkår.

{{exam.Text}}
{{exam.Price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}