Kontaktlinseabonnementer hos Smarteyes uden binding

Kontaktlinser på abonnement

Læs om fordele og vilkår

Få en masse smarte fordele i dit kontaktlinseabonnement

Med et kontaktlinseabonnement i Smarteyes får du en masse abonnementsfordele, som gør din hverdag som kontaktlinsebruger nemmere og dit kontaktlinsebrug billigere.

Ud over dine kontaktlinser får du:

  • Gratis synstest
  • Fri levering af dine kontaktlinser til din hjemmeadresse
  • 25% på dine kontaktlinsevæsker ift. normalprisen i butikken
  • 25% på solbriller med styrke
  • Rabat på 500 kr. til briller

Vil du høre nærmere om alle dine smarte fordele ved at vælge kontaktlinser på abonnement i Smarteyes? Besøg vores dygtige optikere i en af vores mange butikker, og find det kontaktlinseabonnement, der passer bedst til dig og dine behov. Læs mere om vores kontaktlinsevilkår.

Sådan fungerer dit kontaktlinseabonnement

Med kontaktlinser på abonnement fra Smarteyes har du taget et stort skridt mod et mere behageligt liv som kontaktlinsebruger. Dit kontaktlinseabonnement starter med en synstest hos vores optikere. Inden for en uge har du dine nye kontaktlinser, og du er klar til at høste alle dine fordele ved dit kontaktlinseabonnement.

Et kontaktlinseabonnement fra Smarteyes indeholder alt det, du har behov for som kontaktlinsebruger. Du betaler et fast månedligt beløb og skal ikke bekymre dig om uventede udgifter. Dine linser bliver sendt direkte hjem til dig. Og du kan til enhver tid komme ind i din nærmeste Smarteyes og få hjælp. Naturligvis også uden at det koster dig noget ekstra. Eksempelvis hvis du får behov for at få ændret i dine styrker.

Vi glæder os til at se dig i butikken

Din smartere måde at bruge kontaktlinser på venter kun på dig. Vi glæder os til at fortælle om alle dine fordele i dit nye kontaktlinseabonnement og hjælpe dig med at komme godt i gang. Kig forbi i dag.

Hvilken pris på kontaktlinser passer til dig?

Kontaktlinser findes med et væld af smarte egenskaber, og din pris på kontaktlinser afhænger af dine ønsker. Læs mere og find vores priser på 1-dagslinser og priser på månedslinser. Vores priser på kontaktlinser afhænger af, hvor mange dage om ugen du ønsker kontaktlinser til.

Gode råd om kontaktlinser

Gør livet med kontaktlinser enkelt og bekvemt med 11 gode råd

Når det kommer til kontaktlinser er en god hygiejne altafgørende. Se vores liste med gode råd til vedligholdelse af dine kontaktlinser.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092