Sådan fungerer dit kontaktlinseabonnement

Med kontaktlinser på abonnement fra Smarteyes har du taget et stort skridt mod et mere behageligt liv som kontaktlinsebruger. Dit kontaktlinseabonnement starter med en synstest hos vores optikere. Inden for en uge har du dine nye kontaktlinser, og du er klar til at høste alle dine fordele ved dit kontaktlinseabonnement.

Et kontaktlinseabonnement fra Smarteyes indeholder alt det, du har behov for som kontaktlinsebruger. Du betaler et fast månedligt beløb og skal ikke bekymre dig om uventede udgifter. Dine linser bliver sendt direkte hjem til dig. Og du kan til enhver tid komme ind i din nærmeste Smarteyes og få hjælp. Naturligvis også uden at det koster dig noget ekstra. Eksempelvis hvis du får behov for at få ændret i dine styrker.

Få en masse smarte fordele i dit kontaktlinseabonnement

Med et kontaktlinseabonnement i Smarteyes får du en masse abonnementsfordele, som gør din hverdag som kontaktlinsebruger nemmere og dit kontaktlinsebrug billigere.

Ud over dine kontaktlinser får du gratis synsundersøgelser og levering af dine kontaktlinser til din hjemmeadresse. Og du får tilmed altid 25% på dine kontaktlinsevæsker ift. normalprisen i butikken.

Vil du høre nærmere om alle dine smarte fordele ved at vælge kontaktlinser på abonnement i Smarteyes? Besøg vores dygtige optikere i en af vores mange butikker, og find det kontaktlinseabonnement, der passer bedst til dig og dine behov.  Læs mere om vores kontaktlinsevilkår.

Vi glæder os til at se dig i butikken

Din smartere måde at bruge kontaktlinser på venter kun på dig. Vi glæder os til at fortælle om alle dine fordele i dit nye kontaktlinseabonnement og hjælpe dig med at komme godt i gang. Kig forbi i dag.