Det her er Smarteyes

Siden juli 2022 er Smarteyes ejet af Synoptik A/S. Smarteyes blev grundlagt i 2007 af svenske iværksættere, som mente, at den traditionelle optikerbranche var for selvtilfreds, for dyr og alt for kedelig. Hurtigt blev Smarteyes én af Sveriges største og mest succesrige optikerkæder, og har siden åbnet butikker i både Danmark og Tyskland. Den første danske butik åbnede i 2013 og i dag har vi butikker i hele Danmark. Den hurtige ekspansion er dels sket på baggrund af, at Smarteyes har været, og er, en ny spiller i branchen, men også fordi vi er en virksomhed, der lægger vægt på skandinavisk design.

Vores forretning består hovedsageligt af sundhedsfaglige ydelser samt salg af briller og linser. Vi arbejder ud fra en model, hvor vores medarbejdere er i fokus, og siden starten har vi udfordret den traditionelle måde at sælge briller på, idet enkelthed og gennemsigtighed over for vores kunder spiller en vigtig rolle. Gennem en tydelig profil og en enkel prismodel giver vi vores kunder en forståelse for slutprisen, så man altid kan føle sig sikker på hvad man betaler for. Hos Smarteyes vil vi gerne gøre en forskel, og det skal være ukompliceret og sjovt at købe briller eller kontaktlinser.Prisvenlige designerbriller fra Smarteyes

Vores mission

Vores mission er at levere prisvenlige designerbriller til alle vores skønne kunder, og vores vision er at blive den mest anbefalede optiker i Danmark.

"To become the most recommended optician, we make great design and professional eye care affordable. We believe in change, keep it simple and showing we care. And that is why our costumers think of us as smart."
Bæredygtigt arbejde i Smarteyes

Gennem vores værdier ”We believe in change", "We keep it simple" og "We care” er vores mål, at bæredygtighed skal integreres i det daglige arbejde. Klare politikker og strategier er med til at sikre, at vi driver en bæredygtig virksomhed, der tager hensyn til både mennesker og miljø. Vi arbejder sideløbende med flere forskellige områder inden for bæredygtighed, fordi vi mener at langsigtede investeringer er vigtige. Læs mere om vores bæredygtige arbejde.Det skal være sjovt at gå på arbejde

Hos Smarteyes er vi 500 medarbejdere ansat, de fleste i vores butikker i Sverige, Danmark og Tyskland. Vi er en virksomhed, der gerne vil være med til at forandre optikerbranchen, og det er derfor vigtigt for os at have en ung og innovativ virksomhed:

”Hos Smarteyes er du altid en del af et team, og du bliver inddraget i vigtige beslutninger uanset din stillingsbetegnelse. Jeg får ansvar, og det betyder, at jeg hele tiden udvikler mig. Det betyder også, at det er sjovt at gå på arbejde”  siger Sarah Lind, Butikschef i Smarteyes Herning.


{{exam.Text}}
{{exam.Price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}