En smart måde at købe briller på

Smarteyes startede i 2007 af svenske iværksættere, som mente, at den traditionelle optikerbranche var for selvtilfreds, for dyr og alt for kedelig. De mente de kunne gøre det smartere og sjovere at købe briller til en fornuftig pris. Hos Smarteyes gør vi dit brillekøb helt enkelt. Når du køber briller hos os, får du altid frit valg mellem alle stel og alle kollektioner. Det er uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset styrker. Det er derfor, Smarteyes er en meget smartere måde at købe briller på. Vi lægger stor vægt på mode og design. Vi får hele tiden nye trendy stel i butikken, og vi har altid flere hundrede briller kunden kan vælge mellem. Det skal være ukompliceret og sjovt at handle med Smarteyes. Vores optikere samarbejder med stil- og modekyndige sælgere. Kunden vælger selv hvor meget hjælp og rådgivning, han eller hun vil have. Vores butikker er gennemtænkte og nemme at finde rundt i.

Vores mission

"We design affordable eyewear for everyone"

Vores vision

"The most recommended optician"

Fakta

Grundlagt: 2007 Ejere: Smarteyes Danmark A/S. Hovedejere er Rune Anderson og familie gennem selskabet Mellby Gård AB med en omsætning på 10 mia SEK. Øvrige ejere er ledelsen i Danmark og bestyrelsen.

CSR politik

Ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen. Hos Smarteyes er vi en virksomhed bygget og ledet på værdier. Vi har derfor søgt nogle CSR-aktiviteter, der understøtter vores værdier. Læs mere om vores CSR-politik.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}