HISTORIEN OM SMARTEYES

Smarteyes startede i 2007 af svenske iværksættere, som mente, at den traditionelle optikerbranche var for selvtilfreds, for dyr og alt for kedelig. De mente de kunne gøre det smartere og sjovere at købe briller til en fornuftig pris.

EN SMART MÅDE AT KØBE BRILLER PÅ

Hos Smarteyes gør vi dit brillekøb helt enkelt. Når du køber briller hos os, får du altid frit valg mellem alle stel og alle kollektioner. Det er uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller og uanset styrker. Det er derfor, Smarteyes er en meget smartere måde at købe briller på. Vi lægger stor vægt på mode og design. Vi får hele tiden nye trendy stel i butikken, og vi har altid flere hundrede briller kunden kan vælge mellem.

VI TROR PÅ DET ENKLE

Det skal være ukompliceret og sjovt at handle med Smarteyes. Vores optikere samarbejder med stil- og modekyndige sælgere. Kunden vælger selv hvor meget hjælp og rådgivning, han eller hun vil have. Vores butikker er gennemtænkte og nemme at finde rundt i.



VORES MISSION

"We provide fashion eyewear for everyone"

VORES VISION

"The most recommended optician"

FAKTA

Grundlagt: 2007 Ejere: Smarteyes Danmark A/S. Hovedejere er Rune Anderson og familie gennem selskabet Mellby Gård AB (www.mellby-gaard.se) med en omsætning på 10 mia SEK. Øvrige ejere er ledelsen i Danmark og bestyrelsen.

 

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid