Job hos Smarteyes

Job hos Smarteyes

Karriere hos Smarteyes

Som medarbejder hos Smarteyes bliver du en vigtig del af en ung og innovativ virksomhed. En virksomhed, der ønsker at forandre optikerbranchen, og som har en vision om at blive den mest anbefalede optiker – både af vores kunder og medarbejdere. På denne side kan du se vores ledige stillinger og møde vores medarbejdere, der fortæller, hvordan det er at arbejde hos Smarteyes.

Vær' med til at forandre optikbranchen

Se vores ledige stillinger

Vi tror på at en værdibaseret tilgang, udviklende arbejdsopgaver og det at have det sjovt på arbejdspladsen er vigtige succesfaktorer – både for dig og for Smarteyes.

Job som optometrist

Læs mere

Job som salgsassistent

Læs mere

Job som butikschef

Læs mere

Praktik hos Smarteyes

Dit møde med branchen er din mulighed for at omsætte teori til praksis og få professionel vejledning

Som studerende er praktikperioden en vigtig del af din uddannelse. Vi sørger for, at du får et både sjovt og lærerigt forløb og de bedst mulige forudsætninger for såvel faglig som personlig udvikling. Mød vores studerende i praktik her.

Om at arbejde hos Smarteyes

Hos Smarteyes er vores filosofi enkel. Hvis du synes, at det er fedt at gå på arbejde, så kommer kunderne også til at synes, at det er fedt at besøge os. Vi arbejder derfor hele tiden på at skabe forudsætninger, der giver dig arbejdsglæde. Vi tror på, at en værdibaseret tilgang, udviklende arbejdsopgaver og det at have det sjovt på arbejdspladsen er vigtige succesfaktorer – både for dig og for Smarteyes.

Om organisationen Smarteyes

Smarteyes er en del af Synoptik og vores support office i Danmark finder du i Herlev på adressen Lyskær 1. Herfra servicerer og støtter vi de danske Smarteyes-butikker indenfor områder som finans, kundeservice, HR og markedsføring. Har du spørgsmål til Smarteyes som organisation, er du altid velkommen til at kontakte os på info@smarteyes.dk

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092