Læsebriller hos Smarteyes

Færdige læsebriller

Gør din læsning behagelig og ubesværet

Færdige læsebriller

Vi hjælper dig med læsebriller til dine synsudfordringer, og gør din læsning på nær afstand så behagelig og ubesværet som muligt. Hos os finder du også færdige læsebriller, ready readers, i styrker fra +1 - +2,5. Ready Readers er et godt alternativt til dig, som har brug for en enkel synskorrigering til læsning på nært hold eller arbejde, eller måske ønsker at have et ekstra par til sommerhuset.

Læsebriller hos Smarteyes

Samtlige modeller koster 350 kr./stk. og findes i styrkerne + 1 op til +2,5. Læsebrillerne kommer med hærdning og antirefleksbehandling, som giver dig et glas med høj modstandskraft, som mindsker risikoen for ridser og skader. Du kan købe læsebrillerne i vores butikker i Aarhus og Holbæk. I alle Smarteyes-butikker kan du naturligvis også bestille læsebriller, der er slebet efter dine specifikke synsudfordringer. Læs mere om læsebriller med styrke og behovet herfor nedenfor.

Læsebriller tilpasset dine synsudfordringer

Du kan naturligvis også bestille læsebriller, der er slebet efter dine specifikke synsudfordringer. Hvis du eksempelvis har forskellige styrker på højre og venstre øje, eller astigmatisme (bygningsfejl). En af vores optikere foretager således en grundig synsprøve, for at sikre dine styrker og eventuelle bygningsfejl. Det betyder, at du får en læsebrille, der er tilpasset dine øjne og synsudfordringer. I og med at optikeren har sikret, hvilke styrker, du har brug for, mindsker du risikoen for at overanstrenge dine øjne med forkerte styrker eller ukorrigerede synsfejl, som kan lede til hovedpine og øjentræthed. Læs mere om læsebriller.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092