Læsebriller hos Smarteyes

Læsebriller

Gør din læsning behagelig og ubesværet

Færdige læsebriller

Dit læsesyn er vigtigt for at kunne nyde teksten i din bog eller på din skærm så behagelig og ubesværet som muligt. Uanset hvilken synsfejl du døjer med. Du finder også færdige læsebriller, ready readers i styrker fra +1 til +2,5. Ready readers er et godt alternativ til dig, som har brug for en enkel synskorrigering til læsning på nært hold. Eller dig, der måske blot ønsker at have et ekstra par læsebriller til sommerhuset.

Læsebriller hos Smarteyes

Samtlige modeller koster kun 350 kr. stykket og findes i styrkerne +1 op til +2,5. Læsebrillerne kommer med hærdning og antirefleksbehandling, som giver dig et glas med høj modstandskraft og mindsker risikoen for ridser og skader. Du kan købe læsebriller i vores butikker i Aarhus og Holbæk. I alle Smarteyes' butikker kan du naturligvis også bestille læsebriller, der er slebet efter dine specifikke synsudfordringer

Læsebriller tilpasset din unikke synsfejl

Din synsfejl er ingen hindring for at få læsebriller til dine behov. Vores dygtige optikere kan foretage en gratis synstest og sikre, at dine læsebriller korrigerer præcist for dine styrker og eventuelle bygningsfejl. Det betyder, at du får læsebriller, der er tilpasset dine øje og individuelle udfordringer med dit syn. Læs mere om læsebriller.

Start dine læsebriller med en gratis synstest

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092