Optiker Smarteyes

Optiker Smarteyes Holbæk i Ahlgade

Adresse og kontaktoplysninger:

Ahlgade 47A, 4300 Holbæk

Åbningstider:

mandag
10:00–17:30
tirsdag
10:00–17:30
onsdag
10:00–17:30
torsdag
10:00–17:30
fredag
10:00–18:00
lørdag
10:00–14:00
søndag
Lukket


Optiker Smarteyes Holbæk i Ahlgade

Både butikschef og de dygtige medarbejdere ser frem til at se dig i butikken på Ahlgade 47A i Holbæk, og til at tilbyde dig en fantastisk service ud over det sædvanlige. Holbæks autoriserede optikere er klar til at tage en synsprøve og rådgive dig om dit valg af briller. Skal du have flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser eller læsebriller, så har vi altid en brille, der passer lige præcis til dit behov.

VÆLG MELLEM MASSER AF UNIKKE DESIGNS
Hos Smarteyes har vi et bredt udvalg af forskellige brilledesigns, i mange forskellige former og farver. Se vores priser på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller og hold dig opdateret om vores gode tilbud. Priserne gælder uanset din styrke. Flerstyrkebrillerne er med bredt læsefelt og glidende overgang, og alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Vil du købe briller til en fast pris pr. måned. ? Så er SmartFreedom noget for dig.

STIL- OG STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Holbæk får du altid 3 måneders stil- og styrkegaranti. For os er briller nemlig meget mere end blot et synshjælpemiddel. Derfor handler briller lige så meget om stil som kvalitet. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – kvit og frit. Vi giver dig også 3 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 3 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller helt uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Købelovens almindelige bestemmelser gør sig selvfølgelig også gældende.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I SMARTEYES I HOLBÆK
Vi glæder os til at se dig i Smarteyes Holbæk. Du finder Smarteyes butikken i Holbæk på Ahlgade 47A ved siden af PhotoCare. Der er mulighed for parkering på Ahlgade.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092