Adresse og kontaktoplysninger

Ahlgade 47A, 4300, Holbæk
70232303
holbaek@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
10:00-17:30
Tirsdag
10:00-17:30
Onsdag
10:00-17:30
Torsdag
10:00-17:30
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
10:00-14:00
Søndag
Lukket

Optiker Smarteyes Holbæk på Ahlgade

Butikschef Janne Gärdström og hendes dygtige medarbejdere ser frem til at se dig i butikken på Ahlgade 47A i Holbæk, og til at tilbyde dig en fantastisk service ud over det sædvanlige. Holbæks autoriserede optikere er klar til at tage en synsprøve og rådgive dig om dit valg af briller. Skal du have flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser eller læsebriller, så har vi altid en brille, der passer lige præcis til dit behov.

FRIT VALG MELLEM ALLE BRILLER - UANSET STYRKER
Hos Smarteyes i Holbæk får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Se vores priser på enkeltstyrkebriller og flerstyrkebriller og hold dig opdateret om vores gode tilbud. Priserne gælder uanset din styrke. Flerstyrkebrillerne er med bredt læsefelt og glidende overgang, og alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Vil du købe briller til en fast lav pris pr. md. ? Så skal du vælge SmartFreedom, hvor du får en flerstyrkebrille til 125,- pr. md. eller en enkeltstyrkebriller til 60,- pr. md. uanset dine styrker.

STIL- OG STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Holbæk får du altid 3 måneders stil- og styrkegaranti. For os er briller nemlig meget mere end blot et synshjælpemiddel. Derfor handler briller lige så meget om stil som kvalitet. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – kvit og frit. Vi giver dig også 3 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 3 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller helt uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Købelovens almindelige bestemmelser gør sig selvfølgelig også gældende.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I SMARTEYES I HOLBÆK
Vi glæder os til at se dig i Smarteyes Holbæk. Du finder Smarteyes butikken i Holbæk på Ahlgade 47A ved siden af PhotoCare. Der er mulighed for parkering på Ahlgade.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}