Adresse og kontaktoplysninger

Ahlgade 47A, 4300, Holbæk
70232303
holbaek@smarteyes.dk

Åbningstider

Mandag
10:00-17:30
Tirsdag
10:00-17:30
Onsdag
10:00-17:30
Torsdag
10:00-17:30
Fredag
10:00-18:00
Lørdag
10:00-14:00
Søndag
Lukket

Din nye brille begynder med en synsprøve

Book tid

Velkommen til Smarteyes i Holbæk

Butikschef Janne Gärdström og hendes dygtige medarbejdere ser frem til at se dig i butikken på Ahlgade 47A i Holbæk, og til at tilbyde dig en fantastisk service ud over det sædvanlige. Holbæks autoriserede optikere klar til at tage en synsprøve og rådgive dig om dit valg af briller. Skal du have flerstyrkebriller, enkeltstyrkebriller, kontaktlinser eller læsebriller så har vi altid en brille, der passer til dit behov.

FRIT VALG MELLEM ALLE BRILLER - UANSET STYRKER
Hos Smarteyes i Holbæk får du altid frit valg mellem alle stel, når du køber briller. Den samlede pris for enkeltstyrkebriller er 1.450 kr. Flerstyrkeglas koster 2.000 kr., og den samlede pris for hele flerstyrkebrillen er 3.450 kr. Priserne gælder uanset hvilken styrke, du bruger. Alle vores glas er tynde, ufarvede, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Flerstyrkebrillerne er desuden med bredt læsefelt og glidende overgang.

HER FINDER DU SMARTEYES I HOLBÆK
Du finder Smarteyes butikken i Holbæk på Ahlgade 47A ved siden af PhotoCare. NB: Lige nu er der vejarbejde på Ahlgade, og derfor kan der kan ikke parkeres ved butikken. Vi henviser til parkeringspladser på Klosterstræde og Vimmelskaftet.

3 MÅNEDERS STILGARANTI OG 6 MÅNEDERS STYRKEGARANTI
Hos Smarteyes i Holbæk får du altid 3 måneders stilgaranti og 6 måneders garanti på dine styrker. For os handler briller nemlig lige så meget om stil som kvalitet. Du får derfor ikke kun garanti på kvaliteten, men også på stilen af dine briller. Er du inden for 3 måneder fra købsdatoen ikke blevet tilfreds med dine briller, kan du derfor få dem byttet til et nyt par – helt uden beregning. Vi giver dig også 6 måneders garanti på dine styrker. Køber du et par briller og ændrer dine styrker sig inden for 6 måneder efter dit køb, så bytter vi dine briller uden beregning. Hvis du efter tre forsøg stadig ikke er helt tilfreds med dine briller, får du naturligvis pengene tilbage. Herudover gælder købelovens almindelige bestemmelser. Holbæk.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG
Janne Gärdström og hendes personale glæder sig til at give dig en brilleoplevelse ud over det sædvanlige.