Se briller i høj kvalitet online hos Smarteyes

Prisvenlige designerbriller

Bliv klogere på hvilke brilleglas vores optikere anbefaler til de mest almindelige behov

Valget af brilleglas afhænger naturligvis først og fremmest af dit syn og behov. I Smarteyes synes vi også, at det er vigtigt, at du udtrykker din unikke personlighed og stil med dine briller. Vi gør derfor dit brillekøb helt enkelt med to faste priser på alle briller og frit valg mellem alle vores stel.

Læs mere
Design din egen solbrille hos Smarteyes

Solbriller i din styrke

Vidste du at alle vores designerbriller også fås som solbriller?

Hos Smarteyes går vi op i, at dine solbriller matcher dig og din stil. Derfor kan du designe din helt egen og unikke solbrille. Vælg stel, vælg glas og vælg farve på glaset. Så kommer du ikke tættere på din drømmesolbrille.

Læs mere
SmartKids, en tryg brilleløsning til børn

SmartKids

En tryg og smart brilleløsning til børn, til en særdeles fair pris.

Du får du 2 par valgfrie enkeltstyrkebriller uanset styrke- og bygningsfejl til kun 90 kr. pr. måned i 24 måneder.

Læs mere
Læsebriller til dine behov hos Smarteyes

Læsebriller til dine behov

Individuelt tilpassede læsebriller til dine syns- og stilbehov

I 40-års alderen mærker mange, at det bliver sværere at se og fokusere på nær afstand samt at skifte fokus mellem nære og lange afstande. Dét at blive ældre påvirker synet for næsten alle. Det er helt normalt, og let at rette med for eksempel et par læsebriller.

Læs mere

Kollektionsnyheder

Vi får hele tiden nye og tidsvarende designerstel i butikken, så du kan finde den brille, der passer allerbedst til dig.
Gå på opdagelse i vores nyeste kollektionsnyheder, og find inspiration til din næste brille.


En smart måde at handle briller på

Hos Smarteyes har vi et stort udvalg af prisvenlige kvalitetsbriller til  kvinder og mænd. Ved køb af stel til 1.450 kr. er enkeltstyrkeglas inkluderet. Flerstyrkebriller leveres med glas til 2.000 kr. Alle glas leveres som tynde, ufarvede kvalitetsglas der er antirefleksbehandlede og hærdede.

Ofte stillede spørgsmål om briller

Hvilke briller passer mig bedst?
Briller består af brillestel og brilleglas, hvor førstnævnte i stor grad handler om personlig smag, mens brilleglas afhænger af dit syn og dine behov. Hos Smarteyes står vores optikere altid til rådighed til at assistere dig med at finde det rigtige brillestel og brilleglas skræddersyet til dine behov.

Hvilke brilletyper har Smarteyes?
Smarteyes har prisvenlige designerbriller til herrer, damer og børn i alle former og størrelser. Processen er enkel - du vælger et stel, glas samt styrke og sluttelig kan glasset farves, hvis du gerne vil skille dig ud. Book din synstest online her.