Vi forandrer synet på mennesker

CSR hos Smarteyes

Hos Smarteyes brænder vi for at gøre en forskel og støtte den gode sag. En af vores kerneværdier er at vise omtanke og forandre synet på mennesker. Vi mener ikke, det er nok at skrive værdier ned på et stykke papir. De skal udleves. Og det bliver de gennem en række initiativer, der alle tager ansvar for vores omgivelser.

Støtte til Landsforeningen Downs Syndrom

Det ligger i Smarteyes' DNA at omfavne forskelligheder og bidrage til at skabe de bedste vilkår for alle. Derfor har vi et samarbejde med Landsforeningen Downs Syndrom, som kæmper for det samme som os: At forandre synet på mennesker og komme hverdagens stereotyper til livs.

Vi støtter Landsforeningen Downs Syndrom med 50 kroner pr. solgte stel fra vores børne- og ungdomskollektion, som indeholder farverige stel for at hylde forskelligheder.

Hjælp til socialt udsatte med Kirkens Korshær

Alle har ret til et godt syn. Desværre har ikke alle mulighed for at opleve det og prioritere nye briller. Derfor har vi indgået et samarbejde med Kirkens Korshær. Hvert år uddeler Smarteyes ca. 600 gratis briller til hjemløse på Kirkens Korshærs varmestuer rundt om i landet. Brugerne af varmestuerne kommer, på en aftalt dag. til deres lokale Smarteyes, hvor de får foretaget en synsprøve, og derefter frit kan vælge mellem vores mange stel. 

Smarteyes har nu samlet uddelt gratis briller til brugere af Kirkens Korshærs varmestuer for mere end 3.000.000 kr.

The Non-Violence Project

The Non-Violence Project Foundation er en nonprofit organisation, som kæmper for en mere fredelig verden. Organisationens velgørende arbejde sker gennem uddannelsesprogrammer i skoler, som skal hjælpe børn og unge med at løse konflikter uden brug af vold. Hver gang vi sælger et brillestel fra vores Non-Violence kollektioner, støtter vi projektet med fem euro.

Sponsor for DHF for at støtte positive fællesskaber

Som sponsor og officiel leverandør af briller og kontaktlinser til de danske håndboldlandshold og DFH støtter vi op om de gode og positive fællesskaber. I en tid, hvor meget kan dele vandene, er det vigtigt med positive fællesskaber, der kan samle, glæde og begejstre. Netop det kan DHF og de danske håndboldlandshold.

Vil du vide mere om vores CSR-aktiviteter? Så kontakt os på kundeservice@smarteyes.dk.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092