Oplev friheden

med kontaktlinser Book tid

Når du skal vælge kontaktlinser er første skridt at tage stilling til, om du vil bruge linser til endags-, måneds- eller fritidsbrug. Som fuldtidsbruger kan du enten vælge månedlige kontaktlinser, som betyder, at du kan bruge en linse i op til 30 dage ad gangen eller kontaktlinser til endagsbrug, som du bruger én dag ad gangen. Skifter du mellem briller og kontaktlinser, vælger mange endagslinser, der er hurtige og nemme at putte i. Bruger du kun linser engang imellem fx i forbindelse med sport og udendørsaktiviteter, er fritidslinser en fantastisk mulighed for dig.

Abonnér på kontaktlinser

Sådan fungerer et kontaktlinseabonnement hos Smarteyes

Med et kontaktlinseabonnement fra Smarteyes har du taget et stort skridt mod et mere behageligt liv som kontaktlinsebruger.

Linsetilbud_Mobile

Linser til alle behov

I dag findes der linser til de fleste synsfejl - både for dig som er langsynet, nærsynet eller har bygningsfejl eller som i dag bruger læsebriller eller flerstyrkebriller. Vores optikere kan hjælpe dig med at prøve en linsetype, som passer præcis til dig. Start med at booke en tid til synstest for kontaktlinser . Det kan du nemt gøre her.

Gode råd om kontaktlinser

Gør' livet med kontaktlinser enkelt og bekvemt med 11 gode råd

Når det kommer til kontaktlinser er en god hygiejne altafgørende. Se vores liste med gode råd til vedligholdelse af dine kontaktlinser.

vedligeholdelse

Ny med kontaktlinser?

Det kræver øvelse at bruge kontaktlinser i starten.

Hos Smarteyes bliver du altid guidet grundigt i, hvordan du skal tage kontaktlinserne i og ud igen.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092