DESIGN DIN EGEN SOLBRILLE I DINE STYRKER

Hos Smarteyes går vi op i, at dine solbriller matcher dig og din stil. Derfor kan du altid designe din helt egen solbrille. Er du klassisk og elegant? Følger du altid de nyeste trends og tendenser? Eller elsker du at udfordre og skille dig ud? Uanset personlighed og stil, kan du altid sammensætte en unik solbrille, der passer til dig og din stil.

Design din egen solbrille hos Smarteyes

DESIGN DIN EGEN SOLBRILLE

I tre enkle trin får du de solbriller, du drømmer om. Vælg stel, vælg glas og vælg farve på glaset

Klassiske pilotbriller, retroinspirerede cateye-stel eller et par trendy runde solbriller? Valget er dit. Hos os finder du stel og styles til enhver smag. Når du har valgt stel, vælger du glastype og farve på glasset. Vi har flere forskellige farver at vælge mellem – alt lige fra spejlglas i rød og guld til mere klassiske glasfarver i brun og grøn.

Se alle stel

 

SÆSONENS NYE SOLBRILLER

Denne sæson lancerer vi flere nye kollektioner, der passer perfekt til både en tur på stranden eller en solskinsdag i byen. Hver kollektion har sit eget udtryk, og uanset om du er på jagt efter et par klassiske solbriller eller vil skille dig ud fra mængden, så har vi noget for dig. Kollektionerne er designet som solbrillekollektioner, men du kan altid vælge et stel i vores brede sortiment og sætte solbrilleglas i dem.