Solbriller

Køb dine nye solbriller hos Smarteyes, og gå sommeren i møde med stil. I vores store solbrillesortiment finder du både solbriller fra vores egne designere eller kollektioner, som vi har udviklet i samarbejde med førende skandinaviske designere. Du finder også de største bestsellers fra Ray-Ban.

Gå på opdagelse i vores solbrillekollektioner her på siden, og prøv solbrillerne på i din nærmeste Smarteyes i dag.

Efva Attling Nyheter SS24

Unikke solbriller i skandinavisk design

Oversized solbrillestel, cat eye designs, klassiske pilotsolbriller eller sporty stel? Hos Smarteyes finder du et stort udvalg af solbriller, der kan hjælpe dig til at udtrykke dig unikt.

Som noget særligt hos Smarteyes er alle vores solbriller til damer og herrer i skandinaviske designs. Vi udvikler vores egne kollektioner eller i samarbejde med førende skandinaviske modebrands som Oscar Jacobson og Efva Attling.

Når du forelsker dig i et par solbriller hos Smarteyes, kan du derfor være sikker på at få en unik solbrille, som du kun finder hos os. 

Solbrillestel til enhver smag

Hos Smarteyes er dine muligheder mange og smarte. Uanset om du skal tilføje et trendy element til din brillegarderobe eller solbriller til hverdagsbrug.

Materialer som letvægtsplast og tynde, men holdbare, metaller sikrer dig god komfort og langvarigt brug. Vores solbriller findes også med avancerede egenskaber. Blandt andet graduerede glas og spejleffekter, som gør dit look endnu smartere.

Pas på dine øjne med kvalitetssolbriller

Når solen står højt på himlen, er det vigtigt, at du passer godt på dine øjne med solbriller af høj kvalitet og med UV-beskyttelse.

Når du køber solbriller hos os, er du sikret 100% beskyttelse mod solens UV-stråler. Vi tilbyder et stort udvalg af solbriller, der beskytter dine øjne og samtidig fremhæver din stil i solens eftertragtede stråler.

Køb Ray-Ban solbriller hos Smarteyes

Skandinaviske designersolbriller er ikke det eneste, du finder i vores butikker. Du kan også gå på opdagelse i tidløse solbriller fra det ikoniske amerikanske brand Ray-Ban. Se de legendariske modeller på siden her.

Sådan vælger du de rigtige solbriller

Når du skal vælge solbriller, er det vigtigt at ramme den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. Vi har samlet nogle råd, der kan hjælpe dig på rette vej.

1. Tænk over din personlige stil

Dit valg af solbriller afhænger mere af din personlighed og stil end ansigtsform og farver. Er du mest til et klassisk look, eller har du fokus på funktion og enkelthed? Måske leder du efter statement solbriller, der kalder på opmærksomhed og fortæller en historie om dig?

Når du skal vælge solbriller, er det en god idé at overveje din stil og personlighed, og hvad du gerne vil have, at dine solbriller hjælper dig med at udtrykke.

2. Overvej om du har brug for styrke i dine solbriller

Bruger du briller til hverdag? Så kan det være en fordel at vælge solbriller med styrke. Med solbriller med styrke behøver du ikke gå på kompromis med dit syn, når du opholder dig udenfor.

3. Gå efter en glasfarve, der matcher dine behov

Farven på dine solbrilleglas har stor betydning for din oplevelse I solen. Skal du bruge dine solbriller til sport, læsning eller noget helt tredje? Så kan der være forskel på, hvilke glas der bedst passer til aktiviteten.

Hvis du får brug for hjælp, står vores dygtige optikere klar til at rådgive og hjælpe dig med alt fra formen på solbrillestellet til styrke og farve i dine glas.

Sunlab

Design solbriller i tre enkle trin

Sæt dit personlige præg på dine solbriller

Hos Smarteyes giver vi dig mulighed for at sætte dit personlige præg på dine nye solbriller. I vores SUNLAB kan du frit sammensætte din egen solbrille med lige præcis det stel, det brilleglas og de farver, som du foretrækker:

1. Valg af solbrillestel

Klassiske pilotbriller, retroinspirerede cat eye stel eller et par trendy, runde solbriller? Valget er dit. Hos os kan du frit vælge et stel i butikken og gøre dem til solbriller.

2. Valg af glas

Solbriller i din styrke er bekvemt og smart. Efter at du har valgt dit favoritstel, får du hjælp af din optiker til at vælge det rette glas til dine behov. Du kan både vælge flerstyrke- eller enkeltstyrkeglas.

3. Valg af farve 

Vælg et farvet glas, og skab dine personlige solbriller. Hos os kan du vælge mellem flere forskellige farver. Lige fra klassiske farver i brun, grå eller grøn til skarpere farver som rød eller guld.

Du kan også vælge farveskiftende glas, der gør dine solbrilleglas mørke i solen. De bliver lyse, så snart du træder indenfor.

Prøv solbriller i vores butikker

Lad vores online solbrillekollektion inspirere dig, eller udforsk vores sortiment i en af vores mange butikker over hele landet. Vi er altid tæt på dig. Find din nærmeste Smarteyes her.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092