Få ½ pris på briller med vores bedste glas og SmartClean

Book tid her, og få ½ pris på dine nye briller med vores bedste glas og SmartClean-overfladebehandling.
Dit designerstel er vigtigt. Det samme er dine brilleglas. I Smarteyes kan du spare ekstraordinært stort på begge dele. Du får 50% rabat på hele briller, når du vælger vores bedste glas og en unik SmartClean-overfladebehandling.

Oplev forskellen med vores bedste glas

Med vores bedste brilleglas kommer du ikke til at gå på kompromis med din synskvalitet. Tværtimod. Du har alt det bedste samlet og får dem individuelt tilpasset til dig og dit syn.

Dine nye brilleglas fremstilles efter dine individuelle mål, der tager hensyn til din styrke, dit stelvalg og dine øjnes placering i glassene. Det betyder, at du får det mest naturlige og afslappede syn – uanset hvilken vinkel du kigger fra i dine brilleglas.

Vores bedste brilleglas har store fordele for dig, der bruger flerstyrkeglas. Men også dig med mindre styrker kan have godt af den lethed og elegance, som brilleglassene giver dig.

Egenskaber ved vores bedste glas

-       Skræddersyet til dit ansigt og dit brillestel

-       Tyndere, lettere og kosmetisk pænest

-       Alle overfladebehandlinger samlet

-       Størst mulige synsfelt

-       Vand- og smudsafvisende

-       Hærdede og modstandsdygtige overfor ridser

Få mindre og nemmere rengøring med SmartClean

Brillepudsning kan være forstyrrende og tidskrævende. Heldigvis er det ikke nødvendigt at gøre i lige så høj grad med SmartClean, som er en snavs- og vandafvisende overfladebehandling. Den gør bl.a. dine briller lettere at rengøre. Og du behøver ikke at gøre det lige så ofte.

Vælg dit designerstel fra nye kollektioner

Det rette brillestel kan hjælpe dig med at understrege din personlighed og udtrykke dig, præcis som du vil.

I Smarteyes er dine muligheder for at vælge det bedste brillestel mange. Og du kan gøre det med nyheder fra dugfriske kollektioner, som netop er landet i alle vores butikker. Du kan bl.a. gå på opdagelse i den nye Elegance Collection, som du kun finder hos os.

Kollektionen indeholder tidløse runde og karakteristiske former, som findes i farver som sort, beige, transparent og med stilfulde mønstre med tydelig inspiration i smykkeverdenens elegance. Ideelt til dig, der vil udtrykke dig luksuriøst og tage del i skandinavisk brillemode.

Priserne for designerstel fra vores Elegance Collection koster 1.500 kr. stykket. Men vælger du stel med vores bedste glas og SmartClean, får du ½ pris på hele din nye brille.

Få målt din styrke i en gratis synstest

Der er ingen grund til at vente. Kom godt i gang med at nyde et bedre udseende og syn med unikke designerstel, vores bedste glas og SmartClean overfladebehandling ved at booke tid til en gratis synstest hos vores dygtige optikere. 

50% rabat gælder ved køb af komplet brille med individuelle glas og SmartClean overfladebehandling t.o.m. 31.12.2023. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092