Polariserede glas hos Smarteyes

Tilpas dine solbriller

med polariserede solbrilleglas

Polariserede solbrilleglas som tilvalg 

Når du køber briller hos Smarteyes er antirefleksbehandling og hærdning altid inkluderet. For at tilpasse dine briller yderligere til dine behov, kan du vælge en række tilvalg. Hvis du er lysfølsom eller ofte befinder dig på vand eller ski, kan polariserede glas være et rigtig godt tilvalg. Med polariserede glas forsvinder forstyrrende blanke og blændende lysrefleksioner fra f.eks. sne, vand og våde vejbaner, og du får samtidig et godt kontrastsyn.

Hvad er polariserede glas og hvad koster det?

Polariserede glas bliver anset som den bedste type af solbrilleglas, og det glas som gør mest for at beskytte øjets følsomme dele. Polariserede glas indeholder et filter, der fungerer på samme måde som et par persienner. Det minimerer lysets reflekterende og forstyrrende blænding fra øjets synsfelt. Polariserede glas koster 800 kr.

Hvordan virker polariserede glas?

Det polariserede glas øger kontrasterne fra omgivelserne, og minimerer potentiel blænding. Det lys, der kommer både oppe og nede fra reflekteres næsten helt væk, og det resterende lys når i stedet øjet. Forstyrrende refleksioner som blænding fra sne, is, vand og våde overflader fjernes, så du får et mere behageligt syn.

Hvem kan have glæde af polariserede glas?

Polariserede glas passer til alle, men frem for alt er det et fantastisk tilvalg til dig, der er lysfølsom eller ofte befinder dig ved vandet eller på skibakken. Det polariserede glas hjælper dig med at eliminere eventuelle lysrefleksioner, hvilket betyder, at du lettere kan slappe af, når du for eksempel kører bil, sejler eller laver andre udendørsaktiviteter. Når du køber briller hos Smarteyes indgår antirefleksbehandling og hærdning altid. Det polariserede glas kan du vælge som et tilvalg og findes i farverne brun, gråt og grønt. Den brune farve giver omgivelserne en varmere tone. Den grå farve ændrer ikke på farvenuancerne, og det grønne glas øger kontrasten en smule mere end det brune og grå glas. Solbriller med polariserende glas er tilgængelige i både enkeltstyrke- og flerstyrkebriller uanset dine styrker.

Flere muligheder når du køber solbriller med styrke

Der findes mange muligheder, når du ønsker solbriller i din styrke. Har du for eksempel hørt om farveskiftende glas? Farveskiftende glas betyder, som det fremgår af navnet, at glasset skifter farve og bliver mørkere i sollys og lysere, når du opholder dig indendørs. Læs mere om farveskiftende glas.

 

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092