Polariserede solbrilleglas som tilvalg 

Når du køber briller hos Smarteyes er antirefleksbehandling og hærdning altid inkluderet. For at tilpasse dine briller yderligere til dine behov, kan du vælge en række tilvalg. Hvis du er lysfølsom eller ofte befinder dig på vand eller ski, kan polariserede glas være et rigtig godt tilvalg. Med polariserede glas forsvinder forstyrrende blanke og blændende lysrefleksioner fra f.eks. sne, vand og våde vejbaner, og du får samtidig et godt kontrastsyn.

Hvad er polariserede glas og hvad koster det?

Polariserede glas bliver anset som den bedste type af solbrilleglas, og det glas som gør mest for at beskytte øjets følsomme dele. Polariserede glas indeholder et filter, der fungerer på samme måde som et par persienner. Det minimerer lysets reflekterende og forstyrrende blænding fra øjets synsfelt. Polariserede glas koster 800 kr.

Hvordan virker polariserede glas?

Det polariserede glas øger kontrasterne fra omgivelserne, og minimerer potentiel blænding. Det lys, der kommer både oppe og nede fra reflekteres næsten helt væk, og det resterende lys når i stedet øjet. Forstyrrende refleksioner som blænding fra sne, is, vand og våde overflader fjernes, så du får et mere behageligt syn.

Hvem kan have glæde af polariserede glas?

Polariserede glas passer til alle, men frem for alt er det et fantastisk tilvalg til dig, der er lysfølsom eller ofte befinder dig ved vandet eller på skibakken. Det polariserede glas hjælper dig med at eliminere eventuelle lysrefleksioner, hvilket betyder, at du lettere kan slappe af, når du for eksempel kører bil, sejler eller laver andre udendørsaktiviteter. Når du køber briller hos Smarteyes indgår antirefleksbehandling og hærdning altid. Det polariserede glas kan du vælge som et tilvalg og findes i farverne brun, gråt og grønt. Den brune farve giver omgivelserne en varmere tone. Den grå farve ændrer ikke på farvenuancerne, og det grønne glas øger kontrasten en smule mere end det brune og grå glas. Solbriller med polariserende glas er tilgængelige i både enkeltstyrke- og flerstyrkebriller uanset dine styrker.

Flere muligheder når du køber solbriller med styrke

Der findes mange muligheder, når du ønsker solbriller i din styrke. Har du for eksempel hørt om farveskiftende glas? Farveskiftende glas betyder, som det fremgår af navnet, at glasset skifter farve og bliver mørkere i sollys og lysere, når du opholder dig indendørs. Læs mere om farveskiftende glas.

{{exam.text}}
{{exam.price}}:-
VÆLG BUTIK
{{selectedStore.ShortName}}
  • {{store.ShortName}}
BOOKINGOPLYSNINGER
Hämta uppgifter
{{fullName}}
{{fullAddress}}
Vi skickar en påminnelse om din bokade tid via SMS
Ange din e-postadress för att få en bokningsbekräftelse skickad till dig.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}
Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes,
Smarteyes er lovmæssigt forpligtet til at føre journal over dine synsprøver, og for at kunne det skal vi bruge dit personnummer med fuldt fødselsårstal. Vi tager din digitale sikkerhed meget alvorligt, og du opgiver dine oplysninger på en sikker linje.
{{campaignCodeResult}}
{{campaignCodeResult}}

Herr

Frau

Vælg hvordan du gerne vil kontaktes for inspiration og tilbud i fremtiden:

E-Mail

SMS

Post

Oplysningerne anvendes i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du kan ændre dine indstillinger under Mit Smarteyes, når du ønsker det.
Dato

{{bookingSummary.booking}}

Butik

{{bookingSummary.store}}
{{bookingSummary.street}}

pris

{{bookingSummary.price}}:-

{{ processingBooking == true ? 'Booking foretages, vent...' : 'BEKRÆFT RESERVATION' }}