Brillekollektioner

Bliv inspireret af sæsonens kollektioner

Kollektionsnyheder

Briller er den perfekte accessory, når du vil udtrykke din personlighed og unikke stil. Hos Smarteyes har vi det perfekte par briller til dig, uanset hvem du er, og hvilket look du går efter. Vi får hele tiden nye og tidsvarende designerstel i butikken, så du kan finde den brille, der passer allerbedst til dig. Gå på opdagelse i vores nyeste kollektionsnyheder, og find inspiration til din næste brille.

Oscar Jacobson x Smarteyes

Siden foråret 2020 har vi hos Smarteyes haft et designsamarbejde med det førende svenske mode- og livsstilsbrand Oscar Jacobson.

Stelpris: 1500 kr.

 

Elegance Collection

Elegance Collection er en brillekollektion med feminine former, som er inspireret af smykkeverdenens elegance. Oplev stel i en luksuriøs elegance med elegante detaljer. Du kan med fordel sammensætte med et farvet glas for et trendigt look.

Stelpris fra 1000 kr.

Efva Attling X Smarteyes

Smarteyes og Efva Attling har en fælles passion - kvalitetshåndværk og ekstraordinært design.
Derfor har vi sammen lavet en kollektion fuld af moderne power, som henvender sig til alle.

Stelpris: 1500 kr.

Gå på opdagelse i alle vores kollektioner

Non-Violence X Smarteyes

Smarteyes støtter Non-Violences vigtige arbejde for en mere fredelig verden ved at donere 50 kr. til organisationen for hvert par solgte briller fra Non-Violence X Smarteyes-kollektionerne.

Stelpris: 1000 kr

Vores egne kollektioner med unikke skandinaviske designs får nu selskab et nyt ikonisk brand. I din nærmeste Smarteyes kan du opleve Ray-Ban solbriller - tidløse modeller, der ånder af stil og tradition.

Solbriller fra 1298 kr.

Shapement Collection

Design by Smarteyes

Et kalejdoskop af legende og kreative farver. Kollektionen fås i flere forskellige graduerende farver, inspireret af eksotiske, lyse frugter. Shapement kollektionen består af stel til både mænd og kvinder.

Stelpris 500 kr.

Second Skin Collection

Design by Smarteyes

Den nye Second Skin Collection har modeller i organiske former og bløde pasteltoner. Oplev lette og tynde materialer, som møder legesyge og uventede proportioner.

Stelpris: 1000 kr.

Contours Collection

Design by Smarteyes

Bliv inspireret af den nye Contours Collection - en kollektion med briller i minimalistisk design. Oplev følelsen af lethed, når elegante former mødes i en skandinavisk farvepalette.

Stelpris: 1500 kr.

The Avantgardes Collection

Design by Smarteyes

Iøjnefaldende detaljer og futuristiske påvirkninger. Avantgardes er til dig, der gerne vil lave et spændende stilstatement og fremhæve din unikke efterårsstil.

Stelpris: 1500 kr.

Kids & Teens Collection

Design by Smarteyes

Oplev vores nye børne- og ungdomskollektion designet til leg og uventede uheld på legepladsen.
En komplet og inspirerende kollektion i mange farver, former og størrelser.

Stelpris: 500 kr.

Landsforeningen Downs Syndrom X Smarteyes

Vi sætter pris på forskellighed. For hver solgte brille fra kollektionen donerer vi 50 kr. til Landsforeningen Downs Syndroms vigtige arbejde.

Stelpris: 500 kr.

Urban City Collection

Design by Smarteyes

En kollektion med solbriller til dig, der ønsker et sporty og urbant street-look. Kollektionen kombinerer retrostil med moderne, minimalistiske linjer.

Stelpris: 500 kr.

Elements Collection

Design by Smarteyes

Kollektionen er skabt i celluloseacetat, som er 100% biologisk nedbrydeligt. Materialet kan nedbrydes, så der kun er naturlige komponenter tilbage. Kort sagt - venligere plastik til både os og vores jord.

Stelpris: 1500 kr.

Pure Expressions Collection

Design by Smarteyes

Pure Expressions Collection fra Smarteyes er en kollektion med stilfulde briller, der stammer fra den skandinaviske designfilosofi, hvor nøgleordene er: minimalistisk, afdæmpet og tidløs.

Stelpris fra 500 kr.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2023

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092