Kollektioner

Brillekollektioner

Bliv inspireret af sæsonens kollektioner

Kollektionsnyheder

Briller er den perfekte accessory, når du vil udtrykke din personlighed og unikke stil. Hos Smarteyes har vi det perfekte par briller til dig, uanset hvem du er, og hvilket look du går efter. Vi får hele tiden nye og tidsvarende designerstel i butikken, så du kan finde den brille, der passer allerbedst til dig. Gå på opdagelse i vores nyeste kollektionsnyheder, og find inspiration til din næste brille.

Efva Attling x Smarteyes

Smarteyes og Efva Attling har en fælles passion - kvalitetshåndværk og ekstraordinært design. Derfor har vi sammen lavet en kollektion fuld af moderne power, som henvender sig til alle.

Stelpris: 1.500 kr.

The Pure Collection

Oplev design, der udstråler skandinavisk elegance i sin reneste form. Kollektionen rummer alt fra runde former til pastelfarvede stel i acetat, der sikrer dig et optimistisk og kreativt udtryk.

Stelpris: 1.000 kr.

Noblesse SS24

Noblesse collection

Design by Smarteyes

En sofistikeret kollektion, som er designet til at holde i lang tid.
De stilfulde og tynde stel i let metal er produceret af 100% titan med ikoniske former, der bringer tidløs elegance til næste niveau.

Stelpris: 1.500 kr.

Oscar Jacobson x Smarteyes

Design by smarteyes

Siden foråret 2020 har vi hos Smarteyes haft et designsamarbejde med det førende svenske mode- og livsstilsbrand Oscar Jacobson.

Stelpris: 1.500 kr.

Elegance Collection

Design by smarteyes

Elegance Collection er en brillekollektion med feminine former, som er inspireret af smykkeverdenens elegance. Oplev stel i en luksuriøs elegance med elegante detaljer. Du kan med fordel sammensætte med et farvet glas for et trendigt look.

Stelpris fra 1.000 kr.

Second Skin Collection

Design by Smarteyes

Den nye Second Skin Collection har modeller i organiske former og bløde pasteltoner. Oplev lette og tynde materialer, som møder legesyge og uventede proportioner.

Stelpris: 1.000 kr.

Vores egne kollektioner med unikke skandinaviske designs får nu selskab et nyt ikonisk brand. I din nærmeste Smarteyes kan du opleve Ray-Ban solbriller - tidløse modeller, der ånder af stil og tradition.

Solbriller fra 1.298 kr.

Shapement Collection

Design by Smarteyes

Et kalejdoskop af legende og kreative farver. Kollektionen fås i flere forskellige graduerende farver, inspireret af eksotiske, lyse frugter. Shapement kollektionen består af stel til både mænd og kvinder.

Stelpris: 500 kr.

Elements Collection

Design by Smarteyes

Kollektionen er skabt i celluloseacetat, som er 100% biologisk nedbrydeligt. Materialet kan nedbrydes, så der kun er naturlige komponenter tilbage. Kort sagt - venligere plastik til både os og vores jord.

Stelpris: 1.500 kr.

Pure Expressions Collection

Design by Smarteyes

Pure Expressions Collection fra Smarteyes er en kollektion med stilfulde briller, der stammer fra den skandinaviske designfilosofi, hvor nøgleordene er: minimalistisk, afdæmpet og tidløs.

Stelpris fra 500 kr.

The Avantgardes Collection

Design by Smarteyes

Iøjnefaldende detaljer og futuristiske påvirkninger. Avantgardes er til dig, der gerne vil lave et spændende stilstatement og fremhæve din unikke efterårsstil.

Stelpris: 1.500 kr.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092