Ledige Stillinger

Ledige stillinger

Vil du være med til at ændre optikerbrancen?

I Smarteyes kommer du til at arbejde med det nyeste udstyr i et inspirerende miljø på gode vilkår og med gode udviklingsmuligheder. Vi søger altid motiverede og dygtige mennesker med god fornemmelse for mode, som vil være med til at give vores kunder den bedst tænkelige service i vores butikker.

Om at arbejde hos Smarteyes

Hos Smarteyes er vores filosofi enkel. Hvis du synes, at det er fedt at gå på arbejde, så kommer kunderne også til at synes, at det er fedt at besøge os. Vi arbejder derfor hele tiden på at skabe forudsætninger, der giver dig arbejdsglæde. Vi tror på, at en værdibaseret tilgang, udviklende arbejdsopgaver og det at have det sjovt på arbejdspladsen er vigtige succesfaktorer – både for dig og for Smarteyes.

Vi søger løbende dygtige kollegaer til følgende stillingsbeskrivelser

Vi er altid på udkig efter motiverede og dygtige kollegaer i hele landet, og modtager gerne din uopfordrede ansøgning via formularen her

Optiker

Er du vores nye optiker?

Drømmer du om at arbejde med det nyeste udstyr i et inspirerende miljø hos en innovativ optikerkæde?

Salgsrådgiver

Er du vores nye salgsrådgiver?

Brænder du for mode og accessories, og kan du rådgive i øjenhøjde med kunder, så de får smilet frem og føler sig trygge? Er du klar på en hverdag, hvor du kan præsentere unikke produkter, som ikke kan fås andre steder?

Butikschef

Er du vores nye butikschef?

Drømmer du om at have ledelsesansvar i en innovativ og travl optikerkæde? Er du en dygtig optiker eller erfaren butikschef med drive, salgstække og gode kommunikationsevner?

Optikerstuderende

Leder du efter en 1. eller 2. års praktikplads?

Drømmer du om en praktikplads som 1. eller 2. års studerende hos en  innovativ optikerkæde? Vi søger altid optikstuderende til vores butikker.

Salgsrådgiverelev

Er du vores nye salgsrådgiverelev?

Brænder du for mode og accessoires? Har du et naturligt salgstalent?  Og motiveres du af at levere gode kundeoplevelser og kaste dig ud i nye  udfordringer? Så er du måske vores nye salgsrådgiverelev.

Vil du i praktik hos Smarteyes?

Vil du være optikstuderende eller salgsassistentelev hos Smarteyes? Så er du altid velkommen til at sende din ansøgning til via her: Praktik hos Smarteyes. Husk at skrive, hvilken periode praktikken strækker sig over, samt i hvilken af vores butikker, du ønsker at komme i praktik.

Kundeservice

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig.  Kontakt din lokale Smarteyes på telefon. 

Eller skriv til os på kundeservice@smarteyes.dk

© Smarteyes 2024

Smarteyes Danmark A/S, Lyskær 1
2730 Herlev
CVR: 35247092